][ Happiness Quote week 21 ][

Happiness Quote week 21

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 21.

Geniet van alle kleine dingen, want ooit kijk je erop terug en zie je dat het grote dingen waren!

We leven in een razendsnelle maatschappij waarin je zelf soms moet rennen en vliegen om alles bij te kunnen houden. Aan de ene kant ik het natuurlijk heel fijn dat alles snel geregeld kan worden en zelf veel in een dag kan doen. Door de smartphone zijn we nacht en nacht bereikbaar en online. Maar die snelle wereld kan ons ook overspannen maken, want we moeten zoveel. Neem daarom de tijd om eens per dag van iets kleins te genieten. Leeg even je hoofd en geniet alleen maar, want wie weet worden die kleine dingen waarvan je nu even genieten, later wel hele grote geluksmomenten.

Ik vind het soms moeilijk om even mijn hoofd leeg te maken en te genieten. Mijn hoofd zit dan nog vol met dingen die nog gedaan moeten worden, maar ik weet zelf ook wel hoe belangrijk die ontspan momenten zijn. Mijn doel is om een aantal keren per dag even stil te staan bij het hier en nu. Zijn er kleine dingen waar ik even van kan genieten voordat ik weer verder ga? Een zonnetje dat schijnt, een vlinder die rond fladdert, een kopje thee op een terras, een schaterlach van Daan. Het zijn allemaal van die kleine dingen, die later misschien een grote herinnering worden. Later als ik oud ben hoop ik namelijk dat ik die geweldige lach van Daan nog steeds voor me kan zien!

Wat ik hoop dat je deze week met je mee neemt?

Net zoals elke week wil ik je met de quotes niet alleen iets over mijzelf vertellen, maar ik wil je ook graag iets meegeven! Deze week wil ik je meegeven dat je ook van alle kleine dingen in het leven moet (leren) genieten. Niet alle kleine geniet momenten zal je je later herinneren als iets kostbaars, maar je kan van die kleine moment wel heel blij worden!

Wil je nog meer Happiness quotes lezen? Je kunt ze hier allemaal terugvinden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.