][ Happiness Quote week 22 ][

Happiness Quote week 22

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 22.

Je moet zijn wie je zelf wilt zijn!
Niet iedereen zal dat leuk vinden, maar maak er geen probleem van.
Het is jouw eigen leven.

Het valt niet voor iedereen altijd mee om zijn eigen leven te leiden. Iedereen heeft wel een mening over iedereen en dat kan soms lastig zijn als je beslissingen moet maken. Je wilt het voor jezelf goed doen, maar je wilt eigenlijk ook andere mensen gelukkig maken. Sommige mensen zijn belangrijker in je leven dan andere mensen, houd dat altijd goed in je hoofd. Wie doet er echt toe in je leven en wie niet? Als iemand je niet leuk vindt, dan is dat maar zo. Accepteer dat gewoon en maak er geen problemen van, want daarmee heb je alleen maar jezelf! Leef je leven zoals jij dat wilt!

Ik weet dat het allemaal zo makkelijk lijkt, maar dat is het niet. Het is niet zo dat ik schijt aan iedereen heb en altijd doe wat ik wil. Ook ik zit in een leerproces om te accepteren dat niet iedereen mij leuk hoeft te vinden. Ik moet ook leren om er geen probleem van te maken dat ik niet bij iedereen geliefd kan zijn. Dat leerproces is een uitdaging, maar wel een hele mooie. Ik leer te kijken naar wat ik graag wil in mijn leven, wie belangrijk zijn voor mij en van wie ik mij echt iets aan wil trekken. Ook ik begin mij heel goed te beseffen dat ik maar één leven heb en dat ik die moet leven zoals ik dat wil. 

Wat ik hoop dat je deze week met je mee neemt?

Net zoals elke week wil ik je met de quotes niet alleen iets over mijzelf vertellen, maar ik wil je ook graag iets meegeven! Deze week wil ik je meegeven dat je lekker jezelf moet zijn. In zoverre natuurlijk dat je daarmee geen schade aanbrengt aan andere mensen! Niet iedereen hoeft je leuk te vinden, bedenk je goed van welke mensen je je echt iets aan wilt trekken! Onthoud, je leeft je eigen leven en niet dat van een ander!

Wil je nog meer Happiness quotes lezen? Je kunt ze hier allemaal terugvinden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.