][ Happiness Quote week 23 ][

Happiness Quote week 23

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 23.

Als het leven je laat struikelen, maak er dan een salto van!

Er is bijna niemand die zijn hele leven zo even lekker door huppelt. Iedereen komt wel eens momenten in zijn leven tegen waarvan hij denkt; “en nu?”. Het leven laat je even struikelen en het is aan jou om je te revancheren. Hoe ga je om met zo’n moment in je leven? Blijf je, nadat je gestruikeld bent, liggen of maak je, terwijl je struikelt, er nog even een salto van? Met andere woorden, ga je bij de pakken neer zitten of probeer je nog even al het goede eruit te halen? Het zal niet altijd even makkelijk zijn om een salto te maken, maar probeer wel te onthouden dat als je valt, je maar heel even blijft liggen.

Ik besef me heel goed dat het wel heel makkelijk geschreven is zoals het hierboven staat. Ook ik heb hier ontzettend veel moeite mee, maar ik moet wel zeggen, al doende leert men! Ik struikel nog vaak, maar probeer het niet meer allemaal zo ernstig in te zien. Het kan niet altijd maar allemaal van en leien dakje gaan, dus soms zal je struikel momenten moeten overwinnen. Dit probeer ik mijzelf ook te vertellen als ik weer struikel, de ene keer wordt het een salto en de andere keer blijf ik toch nog even liggen. 

Wat ik hoop dat je deze week met je mee neemt?

Net zoals elke week wil ik je met de quotes niet alleen iets over mijzelf vertellen, maar ik wil je ook graag iets meegeven! Deze week wil ik je meegeven dat je ook van mindere momenten in je leven moet proberen om er iets van te maken. Het is niet altijd makkelijk, maar als je het probeert, dan kom je al een heel eind! Ik hoop dat we allemaal maar vele salto’s mogen maken in ons leven als we struikelen!

Wil je nog meer Happiness quotes lezen? Je kunt ze hier allemaal terugvinden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.