|| Happinessfromus #1 || Oud&Nieuw, Landgoed Tenaxx en Buurman en Buurman!

|| Happinessfromus #1 || Oud&Nieuw, Landgoed Tenaxx en Buurman en Buurman!

Zo, de kop van het jaar is eraf! Afgelopen week hebben we dag gezegd tegen 2018 en 2019 verwelkomt. Dat het maar een mooi jaar mag worden! Hoe wij deze eerste week in het nieuwe jaar begonnen zijn? Dat lees je vandaag allemaal in de blog, Happinessfromus #1.

Happinessfromus #1

Happy new year!

Gelukkig nieuwjaar! Een nieuw jaar is begonnen, laten we er iets leuks van maken! Wij hebben heerlijke oliebollen gebakken, zoals we dat ieder jaar doen bij mijn ouders. Oudejaarsavond zijn we bij mijn zusje geweest en hebben daar lekker gegourmet, gevolgd door veel te veel lekkere hapjes. Mijn schuld, ik kan nooit zo goed inschatten hoeveel ik nodig heb 😉 . Natuurlijk hadden we ook mooi siervuurwerk en een kinderpakket. Mijn neefje ontplooide zich als echte pyromaan en mijn nichtje en Daan vonden de sterretjes en knalerwtjes wel leuk, maar het grote vuurwerk was toch wel eng. Dat hebben we dus lekker vanuit binnen achter het raam bekeken!

Vakantie!

Manlief heeft vakantie, dus hebben we allemaal leuke dingen gepland afgelopen week!

KvK

Samen zijn we natuurlijk naar de KvK geweest om mijn bedrijf in te schrijven. Het was spannend, maar dat was helemaal niet nodig.

Landgoed Tenaxx

Via een kortingssite vond ik kaartjes voor Landgoed Tenaxx, dat vlakbij ons ligt in het plaatsje Wedde (Groningen). Mijn zusje en neefje gingen gezellig mee. Er waren allemaal dino’s, wat Daan wel spannend vond. Het treintje dat er reed, dat vond hij wel helemaal geweldig! We hebben ons prima vermaakt, Daan zijn hoogtepunt was een bekertje ijs kapot slaan met een hamer. Daar zat een dino tand in.

Buurman en buurman

In het theater bij ons in de woonplaats is 1 keer in de 2 of 3 maanden peuterbios. Je betaald dan 5 euro per kaartje, ideaal om te doen dus! Afgelopen weekend was het de beurt aan Buurman en Buurman winterpret. Daan vindt ze helemaal geweldig, dus natuurlijk heb ik weer kaartjes gekocht. De film was dan ook een groot succes.

Een goed begin

Als een goed begin het halve werk is, dan zijn we deze week een heel eind gekomen! Ik heb echt genoten van alle tijd samen en de leuke dingen die we gedaan hebben. Toch ben ik ergens ook wel blij dat het normale ritme weer aanbreekt, rust en regelmaat, daar gedij ik gewoon goed op 😉 .

Hoe ben jij de eerste week van het nieuwe jaar doorgekomen? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd? 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


 

3 thoughts on “|| Happinessfromus #1 || Oud&Nieuw, Landgoed Tenaxx en Buurman en Buurman!

  1. Buurman en Buurman. Geweldig leuk! Laatst ook nog gekeken tijdens het oppassen, maar zelfs wij konden er nog om lachen 🙂
    Beste wensen voor het nieuwe jaar en gefeliciteerd met je inschrijving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...