|| Happinessfromus #10 ||

|| Happinessfromus #10 ||

Een rustige week, zonder al te gekke dingen! Eigenlijk best een lekker weekje. Toch heb ik wel weer wat favoriete foto’s gemaak! Wat we allemaal gedaan hebben? Dat lees je vandaag allemaal in de blog, Happinessfromus #10.

Happinessfromus #10

#Selfie

Daan heeft het selfies maken ontdekt! Ik hoor meerdere keren per dag; “mama foto maken?”. Stiekem vind ik het ook wel leuk, dus dan gaan we dat lekker goed! Het resultaat is zo 100-200 foto’s, de leukste bewaar ik, de rest doe ik gewoon weg.

Samen spelen

Maandag kwam Daan zijn neefje weer spelen, samen spelen, samen delen valt niet altijd mee! Samen gingen ze even op de Ipad, volgens Daan is die van hem en moest Lorenzo wel luisteren naar wat hij allemaal zei! Uhhh… oké, gelukkig heeft Lorenzo zelf ook een mening haha.

Woon shoppen

Vrijdag ben ik gezellig met Daan en mijn moeder op stap geweest. Even naar de Intratuin en LeenBakker, Kwantum en Jysk.  Heerlijk om even rond te struinen! In de loop der tijd willen wij graag een mooie nieuwe hoekbank en er moet nog een nieuw bed komen. Mijn moeder wilde ook graag een nieuwe bank en die is geslaagd! Een cognac kleurige bank, echt super gaaf! Daan wilde ook van alles wel kopen 😉 . Bij de Jysk heb ik nog een nieuw hoofdkussen gevonden, het was even wennen, maar hij ligt nu erg lekker! Als afsluiting zijn we naar de Mac geweest, naar de Dommels volgens Daan. Heerlijk hoe hij heeft genoten van zijn Happy Meal, we gaan bijna nooit, dus als we gaan is hij helemaal gelukkig! En van al dat shoppen en eten wordt je best moet, op de terugweg is hij lekker in slaap gevallen.

Een switch!

Een tijdje geleden schreef ik al over mijn verjaardagswensen!  Een leuk lijstje en het was moeilijk kiezen! Prioriteit was voor mij wel de fietsmand eigenlijk, is toch wel makkelijke voor het vervoeren van spullen. Nu hadden ze van de week een actie bij de Lidl, waardoor ik voor een mooie prijs een fietsmand op de kop kon tikken, samen met een bagagedrager kussen! Handig voor als Daan straks niet meer in zijn fietsstoel past. Eigenlijk stonden de onderstaande producten op mijn lijstje, maar ik heb meer dan de helft bespaard door dit koopje bij de Lidl!

Dat kon ik dus alvast afvinken, maar er was nog een beetje over! Ik twijfelde echt tussen een e-reader en een switch en ben uiteindelijk voor de switch gezwicht! We hebben hem nu een tijdje en ik ben er super blij mee! Daan is er met zijn 3 jaar nog een beetje te klein voor, maar doet met het racen wel al heel fanatiek mee! Echt super leuk, we hebben er al veel plezier aan beleefd! Binnenkort schrijf ik een aparte blog over de switch, waarin ik mijn ervaringen deel.

Heb jij nog leuke tips voor Switch spelletjes?

Heb jij nog leuke beleefd afgelopen week? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd? 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


 

4 thoughts on “|| Happinessfromus #10 ||

  1. Ik word dus ook heel gelukkig van de switch, niet alleen super leuk voor de jongens, maar ook met zijrivieren doen we er veel spelletje sop en dit is in de avond zo gezellig! En die selfie haha mijn zonen zijn er ook gek op vooral samen met de kat.

  2. Leuk joh dat je zoontje al gek is op het maken van foto’s! Zoiets levert ongetwijfeld genoeg leuke plaatjes op om later met een big smile aan terug te denken! Nou, vorige week zat ik in Zuid-Spanje met volop zon, dus daar werd ik wel heel erg blij van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...