|| Happinessfromus #11 ||

|| Happinessfromus #11 ||

Weer een week voorbij, ik vind de tijd dit jaar echt heel snel gaan! Heb jij dat ook of ligt het mij 😉 . Er stonden weer leuke dingen op het programma… Wat we allemaal gedaan hebben? Dat lees je vandaag allemaal in de blog, Happinessfromus #11.

Happinessfromus #11

Kinderhoekje

We hebben al verschillende soorten hoekjes in de kamer gehad voor Daan, maar nu is hij helemaal weg van zijn grote zitzak. Niet alleen Daan trouwens, ook papa relaxt er graag op! Samen op de zitzak Bassie en Adriaan kijken… Het is niet mijn ding, maar ze zijn wel lekker rustig haha.

Voetbal!

Daan heeft het er al een hele tijd over dat hij op voetbal wil, maar alles was hier pas vanaf 4 jaar. Nu zag ik op de kinderopvang een papier hangen dat er ook voetbal voor jongere kinderen was, nou dat wilde Daan wel! Samen met zijn neefje gaan ze nu een aantal zaterdag ochtenden voetballen. We hebben een leuke sport outfit gescoord, dus hij is er helemaal klaar voor. Net toen ik hem opgegeven had, zag ik dat ze bij de voetbalclub waar hij als hij 4 is naartoe gaat, ze nu ook vanaf 3 jaar welkom zijn. Als hij het leuk vindt, maar even kijken of hij het allebei kan doen.

Shoppen in Duitsland

Afgelopen week zijn we een dagje wezen shoppen in Duitsland. Ik haal er meestal mijn wasmiddel, wasverzachter en douchegeld. Dat scheelt echt een bult geld. Daarnaast is er een leuke budget winkel waar we graag heen gaan. Echt een leuk uitje. Nu haalde mijn oma altijd iets uit Duitsland voor haar droge/rode huid, maar geen idee wat. Op mijn beste Duits heb ik gevraagd daar bij de apotheek en ik heb een fijn product aangeraden gekregen! Het is ook gewoon in Nederland verkrijgbaar volgens mij. Ik gebruik het nu een aantal dagen en ben er helemaal gelukkig mee. Binnenkort misschien een review! We gaan ook altijd noodles eten, met zijn drieën twee porties en wat loempia’s. Heerlijk om Daan zo te zien genieten. We scoorden ook nog een giga krabpaal voor de katten, hopen dat ze nu mijn stoelen met rust gaan laten.

Naar het circus!

Daan had gelukt, want opa en oma wilden met alle kleinkinderen naar het circus! Papa’s en mama’s mochten ook mee, maar ik moest het hele weekend werken, dus had pech! Gelukkig zijn er veel foto’s en filmpjes gemaakt, dus ik heb toch een beetje mee kunnen genieten! Ze hebben het heel erg naar hun gezin gehad. Volgende keer wil ik ook weer gezellig mee.

Heb jij nog leuke beleefd afgelopen week? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd? 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...