|| Happinessfromus #13 ||

|| Happinessfromus #13 ||

Wat een weertje is het alweer hé! Ik kan er echt wel aan wennen! We hebben dan ook lekker genoten van het weer en er stonden nog meer leuke dingen op de planning! Een drukke week (voor ons doen), maar wel heel gezellig! Wat we allemaal gedaan hebben? Dat lees je vandaag allemaal in de blog, Happinessfromus #13.

Happinessfromus #13

Kermis

Er was afgelopen week kermis in het dorp. Nu moet ik eerlijk bekennen dat wij daar eigenlijk altijd even heen gaan, maar wel op eurodag ;). Stiekem vind ik piekendag toch leuker klinken hoor! Op die dag is het meestal nog een beetje te betalen. De kermis is hier nooit heel groot, maar wat rondjes in de draaimolen en eendjes vangen en Daan is tevreden!

In toene…

Ofwel, in de tuin! Het gras is gezaaid, nu maar wachten en wachten tot het een beetje gaat groeien. Daan kan niet wachten om te voetballen en hij kan dan natuurlijk weer bij zijn schommel en zijn zandbak! We hebben het nu ongeveer een week geleden gezaaid, maar er gebeurd nog niet veel! Ik ben zo slecht in geduld hebben met dit soort dingen 😉 .

Naar de camping!

Jazeker! Hij staat er weer! Afgelopen weekend hebben mijn ouders de caravan weer naar de camping gebracht. Menno en Daan zijn nog heen geweest om een handje te helpen. Daan was helemaal gelukkig dat hij heen mocht, hij kreeg tranen van blijdschap in zijn ogen toen we het zeiden… Zo schitterend om te zien! Bij elke zonnestraal kan ik nu weer horen of we al weer naar de camping gaan. Als het aan hem lag, was hij direct blijven slapen!

Nieuwe meubels

Afgelopen week hebben we ook nieuwe meubels voor in de kamer besteld. Een groot dressoir die alle kleine kastjes vervangt en waar de tv op kan. Deze staat ondertussen en ik ben er erg blij mee! Alles moet nog wel ingeruimd en uitgezocht worden, maar ik heb het weekend gewerkt, dus dat komt deze week ergens 😉 . Daarnaast hebben we en grote hoekbank besteld in plaats van 2 2-zits banken. Daar moeten we nog wat weken op wachten. We hebben hem zelf samengesteld, dus ik ben heel benieuwd hoe het straks staat! In plaats van meerdere kleine meubelen hebben we straks 2 grote dingen in de kamer staan. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat! Het enige waar ik dan nog naar op zoek moet is een grote speelgoedkist waar je evt. ook op kunt zitten (voor in de kamer), dus als iemand tips heeft? Ik hoor het graag!

Verder was het afgelopen zaterdag natuurlijk weer tijd om te voetballen! Daan was een beetje met het verkeerde been uit bed gestapt, hij had er deze keer niet zo heel veel zin in! Dat terwijl opa mee was… Maar ja, als zijn hoofd er niet naar staat heb je ook echt pech! Hopen dat hij volgende week een beter humeur heeft.

Heb jij nog leuke beleefd afgelopen week? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd? 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


 

5 thoughts on “|| Happinessfromus #13 ||

  1. Wat heerlijk dat de caravan weer naar de camping kon, dit lijkt me ook echt zo een momentje van geluk. Lekker buiten zijn en genieten van het camping leven. En hier ga ik ook altijd alleen naar de kermis met familie dag, dan is het tenminste betaalbaar. Hier ook genoten van het heerlijke weer, laat dit zo maar blijven voorlopig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...