|| Happinessfromus #17 ||

|| Happinessfromus #17 ||

Het was eigenlijk een hele saaie week deze week! Er stond niet veel op de planning en dat is eigenlijk de schuld van mijn lieftallige echtgenoot! Nou ben je natuurlijk wel nieuwsgierig waarom…? Dat lees je vandaag allemaal in de blog, Happinessfromus #17.

Happinessfromus #17

Gaan voor gezond…

Ja, opeens had ik weer zo’n ingeving! Ik wil er graag wat kilo’s af! En als je dan ineens die spirit voelt, dan moet je er ook voor gaan natuurlijk 😉 . Dus ik bestelde een e-book met 8 weekmenu’s en ik ben heel benieuwd wat me dat gaat brengen! Het is makkelijk, overzichtelijk en geen al te gekke producten die je moet kopen. Mijn doel is ongeveer 10 kilo kwijt te raken in 8 weken, wat volgens het e-book zou moeten kunnen lukken. Ik zal jullie elke week op de hoogte houden 😉

Help, een schone kikker!

Daan is helemaal verknocht aan zijn kikkers en panda’s… Ze mogen maar zelden gewassen worden en ruiken bijzonder… Maar nu was er een ongelukje met een kikker gebeurd en moest hij echt in de was! Tja, daar was hij niet heel blij mee, als vond hij na de wasbeurt de schone kikker wel heel lekker ruiken! Die andere mag binnenkort ook een keer zei hij!

Pieterburen!

Gisteren zijn we naar Pieterburen geweest met mijn zusje en twee jongste neefjes. Daan werd wakker en zei dat hij zeehondjes ging kijken… Geen idee hoe hij er bij kwam, maar ik vond het eigenlijk wel leuk! Ik gooide het in onze familie app en mijn zusje en neefjes wilden wel mee! Het was kleiner dan ik me kon herinneringen van vroeger, maar dat is met veel dingen zo als je zelf ouder wordt natuurlijk! De jongens vonden het erg leuk, vooral het speel deel… En ik maar roepen kijk uit dat je niet valt en wie glijdt er met zijn schoenen in de modder?

Oja, nog over mijn liefhebbende echtgenoot…

Hij kan dus niet lopen, stiekem best grappig om hem door het huis te zien waggelen hoor, leedvermaak 😉 Maar eerlijk is eerlijk, het is ook sneu om te zien dat hij zoveel pijn heeft! Hij heeft hielspoor aan beide voeten en onder beide voeten een heel dik ei! Morgen moet hij weer naar de huisarts en ik ben heel benieuwd, want het is in de afgelopen week niet veel beter geworden :(. Hij zit dus de hele dagen thuis, we kunnen geen leuke dingen doen en ik heb geen tijd voor mezelf… Hahaha, leuk als hij er is hoor, maar stiekem vind ik het ook altijd wel lekker als de mannen er even niet zijn!

Heb jij nog leuke beleefd afgelopen week? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd? 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


 

2 thoughts on “|| Happinessfromus #17 ||

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...