|| Happinessfromus #18 ||

Happinessfromus #18

|| Happinessfromus #18 ||

De weken lijken wel voorbij te vliegen dit jaar! Niet normaal… Ik kom gewoon tijd de kort in een week 😉 Er zijn niet veel spannende dingen gebeurt de afgelopen week. Natuurlijk krijg je wel een update over de kilo’s 😉 . Benieuw wat we wel gedaan hebben? Dat lees je vandaag allemaal in de blog, Happinessfromus #18.

Happinessfromus #18

Aan de studie

Zoals jullie misschien wel weten werk ik nu al een tijdje buitenshuis. Bij de Gall&Gall wel te verstaan. Ik heb het er super naar mijn zin! Het werk is leuk, met leuke collega’s en ik ben er even uit. Maar mijn kennis mbt de drank is wel wat weggezakt, dus tijd om die even weer goed op te rakelen! Na het leren van de boeken is het tijd voor een examen… Ben benieuwd of ik dat een beetje ga redden! Er zit geen tijd aan vast ofzo, dus ik doe het lekker op mijn eigen tempo.

Lekker buiten zijn…

Aangezien manlief nog steeds niet kan ligt het werk in de tuin even stil. Met het mooie weer afgelopen week hebben we wel al lekker kunnen genieten van wat er nu klaar is. Ook kwam er een hele bult hout, die ik dus alleen naar achteren moest slepen. Gelukkig hielp mijn kleine ventje super goed mee! Hij is nog niet zo sterk, maar de hulp was zeker welkom.

Op de fiets!

Van Qibbel heb ik een super gaaf fietsstoeltje ontvangen om te reviewen! Eind deze week of begin volgende week gaan jullie er alles over lezen! Wij hebben in ieder geval al genoten van het fietsen… Ook Daan zijn buurmeisje is al lekker met hem op pad geweest op de fiets. Ideaal!

Dag kilo’s?

Vorige week schreef ik al een blog over de kilo’s waar ik graag van af wilde… Je kunt hem hieronder nog eens terug lezen! Ik moet zeggen, het nieuwe eetpatroon valt me absoluut niet tegen. Het eigenlijk heel erg goed! Maar eerlijk is ook eerlijk, zaterdag avond was het tijd voor een lekkere cocktail en wat hapjes en zondag was mijn neefje jarig. Dus het weekend was wel even feesten, maar dat soort dingen wil ik ook niet achterwege laten! En dat hoeft ook niet, want ik ben deze week 2,3 ! kilo afgevallen en daar ben ik zeker tevreden mee!

Zeg maar dag… tegen de kilo´s?

Heb jij nog leuke beleefd afgelopen week? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...