|| Happinessfromus #19 & #20 ||

Happinessfromus #19 & #20

|| Happinessfromus #19 & #20 ||

Het was een tijdje stil… En dat kwam door allemaal dingen! Vandaar vertel ik je er meer over… Toch hebben we ook nog wel wat leuke dingen gedaan! Benieuwd wat we wel gedaan hebben? Dat lees je vandaag allemaal in de blog, Happinessfromus #19 & #20.

Happinessfromus #19 & #20

Een zieke

Ja ja… manlief zit nog steeds thuis en dat zal voorlopig ook nog wel even zo blijven. De artsen weten wat hij heeft en zijn nu een behandeling gestart. Daarmee verdwijnen de symptomen voor nu, maar ze kunnen altijd weer komen. Niet echt een leuk bericht dus, maar gelukkig kan hij er nog steeds gewoon 100 mee worden 😉 . Al zal hij af en toe wel een pas op de plaats moeten maken. Manlief heeft liever niet dat ik zo zijn medisch dossier het web op slinger, dus ik laat het lekker hier bij…

Maar één ding weet ik wel, ik ben dol gelukkig als hij weer aan werk gaat! Het is tocht wel even wennen zo samen thuis zijn. Daar waar ik samen met Daan mijn draai heb, die nu verstoord wordt. Maar goed, het is even aanpassen voor ons allemaal denk ik maar!

Leuk nieuws !

Zelf kreeg ik wel super tof nieuws in de afgelopen twee weken! Mijn contract op het werk is qua uren verdubbeld! Ik ben er echt helemaal happy mee 🙂 . Een tijdje geleden vertelde ik in een Happinessfromus blog al dat ik een soort van aan de studie was en ondertussen heb ik twee vignetten in de pocket, nog één te gaan!

Het is gewoon even druk…

En deze bovenstaande dingen dragen er aan bij dat het zo stil is op de blog. Ik draai met heel veel plezier mijn extra uren, maar houd ondertussen ook alleen het huishouden draaiende. Normaal verdelen we heel veel, maar nu doe ik het alleen, Helemaal niet erg, maar ik merk dat ik mijn draai even moet vinden. Ik kan de rust niet goed vinden om even lekker achter de laptop te gaan zitten en een blog uit te typen. Wel begint het nu steeds meer te kriebelen en dat is een goed teken! Ik vind langzaamaan nieuwe inspiratie en er beginnen leuke ideeën te ontstaan!

Maar wat ik me ook bedenk is dat het aantal berichten wel omlaag gaat. Er kwamen tot voor kort elke dag wel één of twee blogberichten online en dat ga ik op het moment gewoon niet redden. Even een beetje minder dus, want ik wil wel genoeg aandacht kunnen schenken aan de berichten die online komen en niet alleen maar schrijven omdat het moet!

Dag kilo’s?

Nou, ik heb ze nog niet uitgezwaaid hoor! Wel ben ik de verloren kilo’s nog steeds kwijt en voel ik me fijn bij onze nieuwe manier van eten. Dat is wat mij betreft ook heel wat waard! Ik merk gewoon doordat het thuis nu chaotischer is, ik het lastig vind om een ritme te vinden. Er komt toch wel veel op me af, een kwestie van plannen, maar het is gewoon even aanpassen en dat kost me altijd even tijd 😉 .

Wat je allemaal ziet op de foto’s?

  • Het was lekker weer, dus dan spelen we lekker buiten en gaan we picknicken!
  • Ik genoot van een aantal heerlijk cocktails… Heerlijk in de zomer!
  • Daan was even met mijn zusje op pad, terwijl ik op mijn kleinste nichtje pastte… En ja, dan komen er foto shoots!
  • Ik ging ter ontspanning vast aan de knutsel voor Daan zijn verjaardag! Binnenkort komt er een blog over online…
  • Dankzij een cadeautje is Daan helemaal gek op een (voor hem) nieuw soort  speelgoed! Clics… Ook papa is fan 😉

Heb jij nog leuke beleefd afgelopen week? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...