|| Happinessfromus #2 ||

|| Happinessfromus #2 ||

De vakantie was weer voorbij en het “normale” ritme is weer van start gegaan. Werk, peuterochtend, logopedie… Alles stond weer op de planning. Regelmaat, daar gedijen we hier thuis allemaal goed op. De week was dan ook niet zo spannend, gewoon lekker het normale ritme! Hoe dat eruit ziet? Dat lees je vandaag allemaal in de blog, Happinessfromus #2.

Happinessfromus #2

Het normale ritme

De man is weer naar het werk en de peuter heeft weer zijn ochtenden op de peuterochtend. Er heerst op die momenten weer een heerlijke rust in huis! Een rust, waarin ik natuurlijk wel gewoon moet werken, maar dat is niet erg. Alleen schiet het in ieder geval lekker op 😉 . Ik hoef niet steeds een tent te bouwen, ranja inschenken of poepluiers verschonen. Niet dat ik dat erg vind hoor, maar als je wilt werken is het niet heel fijn. Het gewone ritme betekend ook minder leuke dingen en dus vergeet ik weer foto’s te maken. Ik heb mijn vakjes kunnen vullen, maar met moeite 😉 .

Daan de bouwer

Daan is dus helemaal gek van bouwen. Hij bouwt van alles, sloopt het en maakt het vervolgens weer. Hij heeft hele rollenspellen met zichzelf, heerlijk om naar te kijken! We deden een rondje centrum afgelopen week en toen zagen we de werkbank staan. Het was niet de bedoeling dat hij hem kreeg, maar toen we buiten waren zei hij: “Schroeven, mooi, zo lang al gezoekt” kon ik niet anders dan hem voor hem kopen. Hij zeurde niet, maar was echt oprecht. Lang leve de 50% kortings acties, kan je dit soort dingen nog een keer doen. Tot nu toe is hij er elke dag heel druk mee, een goede aankoop dus.

Ipad

Ja, je ziet het goed, Daan heeft een Ipad. Een oude versie van mij, maar Apple is gewoon niet mijn ding. Doe mij maar Samsung. Hij is er super handig mee en heeft in principe screentime. In principe inderdaad, want ik zie het ook wel eens door de vingers als ik nog even mijn mail moet doen of een blog moet schrijven. Regels zijn er om te breken toch? Hij eet de laatste tijd vrij slecht. Vrijdags moest manlief lang werken en aten we samen, ik had bedacht lekker met bord op schoot en hij aan zijn tafeltje. Dat vond hij wel wat, of de Ipad dan ook erbij mocht. Prima, als we het dan toch niet volgens de regels doen! En dat bord, die is bijna leeg gegaan. #Loedermoeder ?

Heb jij nog leuke beleefd afgelopen week? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd? 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


 

One thought on “|| Happinessfromus #2 ||

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...