][ Happinessfromus #22 ][

][ Happinessfromus #22 ][

Waar heb ik en waar hebben wij als gezin afgelopen week ons geluk uit gehaald? Oftewel, hoe was onze week vorige week? Dat lees je in deze blog, Happinessfromus #22.

Happinessfromus

Vanaf nu komt er iedere week, althans als ik iets te melden heb, een Happinessfromus blog online! In deze blog ga ik vertellen wat we de afgelopen week beleefd hebben en waar wij onze Happiness uit gehaald hebben. Natuurlijk vertel ik het ook als er minder leuke dingen gebeuren, maar de bedoeling is om vooral over leuke dingen te vertellen! Ik probeer dit te doen aan de hand van mijn favoriete 9 foto’s van de afgelopen week… Moet ik er wel aan denken om ze te maken natuurlijk 😉 .

Happinessfromus #22

Wat een weertje is het afgelopen week geweest hé! Ik vind het wel lekker, alleen dat slapen ‘s nachts is een drama! We doen dan ook lekker rustig aan met dit weer, we genieten er vooral van in het zwembad dat we opgezet hebben!

Ikea

Afgelopen maandag zijn we wel even naar de Ikea geweest om plankjes te halen voor onze Trofas kast. Daan heeft ondertussen zoveel boeken dat ze een plekje moeten krijgen en in de bakken van de Trofas kast past het niet goed. Helaas waren ze niet op voorraad, had ik even van tevoren moeten checken. Toch was het wel heel gezellig! De heren hebben alvast nieuwe stoelen uitgezocht en ik heb twee softijsjes verdiend! Tip: als je bij de Ikea bent ga even naar de wc, daar hing een QR-code die je kon scannen. Je kreeg dan een onderzoek en als je die had afgerond kon je binnen een uur twee ijsjes of twee hotdogs gratis halen bij de bistro. (Ik weet natuurlijk niet of alle Ikea winkels dit hebben en of hij op elk toilet hangt 😉 )

Zwembad

Ons zwembad staat al een tijdje. Eerst twijfelende we heel erg of we hem op moest zetten, maar we hebben het toch maar gedaan en wat ben ik daar blij mee! Daan vindt het heerlijk om in het water te spelen, alleen kopje onder vindt hij eng. We hebben allerlei leuk speelgoed voor in het zwembad, maar het liefste maakt hij ons helemaal nat! Met de warme dagen sloten wij de dag het liefste af met een verkoelende duik!

Fietsen!

Onze auto moest afgelopen week voor de keuring, dus dat werd fietsen! Ik vind het nooit fijn om geen auto bij huis te hebben, maar het zette me wel aan tot fietsen! Lezers die al langer mee lezen weten dat ik het eng vind in het verkeer, maar ik heb het weer gedaan! En weet je? Eigenlijk is het best lekker om even een stukje te fietsen. Zou ik toch echt vaker moeten doen!

Barbecue

Vrijdagavond hebben wij een gezellige barbecue gehad bij Menno zijn moeder. Natuurlijk scheurde Daan weer lekker op zijn fietsje rond! Het is echt een klein racemonster. Hij zit nu nog veel op zijn loopfiets, maar op zijn gewone fiets gaat het ook steeds beter! Daan is dol op barbecueën, het is heerlijk om hem zo lekker te zien eten!

Camping

Zoals jullie misschien wel al door hebben vertoeven wij graag op de camping… Zo ook weer afgelopen zondag! Daan kon weer lekker vissen, steppen, op de loopfiets, voetballen en in het zand spelen. Zolang hij geniet, geniet ik ook! Het was dan wel niet heel zonnig, maar toch wel lekker om buiten te zijn, want het was absoluut niet koud en die paar regendruppels af en toe… 😉

Boodschappen halen

Samen Daan was ik even op boodschap in het centrum. Daar wonen we vlakbij en ik kam er dus lekker makkelijk heen lopen. De buggy gaat vooral mee om Daan in bedwang te houden en spullen te vervoeren! Bij het zien van de wipkip gaat meneer al los, want daar moet hij natuurlijk wel op en bij de Hema eet hij graag een worstje…

 

Mijn geluk heb ik deze week gehaald uit het heerlijke weer, de dingen die Daan doet en ontdekt en de gezelligheid.

Waar heb jij je geluk uit gehaald deze week?

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest? [AdSense-A]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...