][ Happinessfromus #23 ][

][ Happinessfromus #23 ][

Waar heb ik en waar hebben wij als gezin afgelopen week ons geluk uit gehaald? Oftewel, hoe was onze week vorige week? Dat lees je in deze blog, Happinessfromus #23.

Happinessfromus #23

De week is weer voorbij gevlogen! We hebben een vrij rustige week gehad en hebben genoten van de mooie dagen. Daarnaast hebben we ook iets leuks gedaan deze week! Altijd gezellig om er met zijn drieën gezellig op uit te gaan.

In de achtertuin

Onze achtertuin is bijna van alle gemakken voorzien. Daan kan zich er heerlijk uitleven en wij hebben alle ruimte om lekker te zitten en te relaxen. In de tuin woont Donnie ook, het konijn, als het mooi weer is dan mag hij altijd loslopen en dat vindt Daan echt geweldig! Hij gaat hem dan met de hand voeren en de weg wijzen in de tuin. Vorig jaar hebben we een border gemaakt in de tuin, met wat vaste planten. Vorig jaar was het niet veel soeps, maar dit jaar zijn er veel mooie kleurrijke bloemen!

Dierentuin

Afgelopen week zijn we een dagje naar Wildlands geweest. Dit doen we wel vaker, want we hebben een abonnement en het is er echt genieten. We kiezen meestal voor rustige dagen, zodat Daan ook lekker zijn gang kan gaan! We zijn natuurlijk eerst naar het baby olifantje geweest, even op kraambezoek. Wat een schatje! Daan wilde ook graag naar de leeuwen, maar die hadden zich verstopt op een koel plekje. Gelukkig begon de zeeleeuwen show net toen we er langs kwamen, we hebben hem nu wel al drie keer gezien, maar Daan vindt het zo leuk, dat we gewoon steeds weer gaan 😉 . We hebben ons wel weer vermaakt.

Fietsen

Eigenlijk was Daan altijd op pad met zijn loopfiets en zijn motor, maar hij heeft nu ontdekt hoe hij moet trappen! We zijn dus goed aan het oefenen en hebben zondag ochtend een heerlijk stuk gewandeld in het park. Daan op de fiets natuurlijk! De fiets wordt vrij snel klein, dus we moeten langzaamaan wel gaan kijken naar een fiets voor grotere jongens! (Mocht iemand nog tips hebben?) Heerlijk zo vroeg als het er rustig is, lekker genieten van de natuur.

Mijn geluk heb ik deze week gehaald uit de mooie natuur en hoe Daan geniet van alles wat hij doet. Ik vind het heerlijk om te wandelen, even mijn hoofd leegmaken. Mooi om te zien hoe Daan zich steeds verder ontwikkeld.

Waar heb jij je geluk uit gehaald deze week?

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest? [AdSense-A]

Wil je over meer belevenissen van ons lezen? Dan kan je alle “Hapinessfromus” blogs hier terug vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...