][ Happinessfromus #24 ][

][ Happinessfromus #24 ][

Waar heb ik en waar hebben wij als gezin afgelopen week ons geluk uit gehaald? Oftewel, hoe was onze week vorige week? Dat lees je in deze blog, Happinessfromus #24.

Happinessfromus #24

De week is weer voorbij gevlogen! We hebben weer een vrij rustige week gehad en hebben genoten van de gezellige dingen die we hebben gedaan.

Avondvierdaagse

Het was afgelopen weer avondvierdaagse in onze woonplaats. Wij wonen aan het plein waar ze startten en Daan vond het geweldig om te zien! Elke avond stond hij voor het huis met Menno om samen mensen te kijken. Vrijdagavond was de intocht en dus tijd voor muziek. Normaal ligt Daan rond 1900 uur in bed, maar hij was goed gemutst en dus hadden we besloten dat hij wel op mocht blijven. Hij vond het geweldig al die muziekkorpsen en heeft besloten dat hij volgend jaar ook mee gaat doen.

Camping

Zaterdag zijn we lekker naar de camping geweest. Daan had natuurlijk zijn fiets mee, want we doen niets anders dan fietsen πŸ˜‰ . Hij heeft dus lekker op de camping gefietst, heeft in de speeltuintjes gespeeld, Dusty (de hond van mijn ouders) uitgelaten en hij was helemaal blij toen hij hoorde dat zijn neefje en nichtje ook nog kwamen. De dag hebben we afgesloten met een barbecue. Van zo’n drukke dag spelen wordt je trouwens ook zo moe, dat als je even in de auto zit om boodschappen te halen, je direct in slaap valt. Ach, als het even nodig is!

Klussen

Zondag moesten we aan de klus. Daan slaapt nu lekker in zijn peuter bed, dus zijn ledikantje kon uit zijn kamer. Ik ben er nog niet uit of ik hem wil verkopen of dat we hem toch nog maar even bewaren. Het is leuk al die nieuwe fases, maar ook moeilijk om dingen uit de baby tijd weg te gooien. We hebben ook mooie muurstickers op Daan zijn kamer geplakt, of we, Menno heeft het gedaan. Het is het echt super mooi geworden en volgende week lees je er meer over op de blog (met een leuke winactie πŸ™‚ ).

Mijn geluk heb ik deze week gehaald uit het feit dat mijn mannetje al zo’n flinke jongen wordt! Hij wordt echt snel groot nu en soms mis ik mijn kleine baby’tje wel.Β 

Waar heb jij je geluk uit gehaald deze week?

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram,Β Bloglovin of Pinterest? [AdSense-A]

Wil je over meer belevenissen van ons lezen? Dan kan je alle “Hapinessfromus” blogs hier terug vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright Β© 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...