][ Happinessfromus #25 ][

][ Happinessfromus #25 ][

Waar heb ik en waar hebben wij als gezin afgelopen week ons geluk uit gehaald? Oftewel, hoe was onze week vorige week? Dat lees je in deze blog, Happinessfromus #25.

Happinessfromus #25

De week is weer voorbij gevlogen! We hebben weer een vrij rustige week gehad en hebben genoten van de gezellige dingen die we hebben gedaan.

Uit eten

Zaterdag avond zijn we voor het eerst met zijn drieën lekker uit eten geweest. We hebben gekozen voor een all-you-can-eat, met name omdat er dan voor ieder wat wils te eten is. Daan heeft zich keurig gedragen, pas n anderhalf uur was hij er zat van, dus dat viel me reuze mee. De heren hebben lekker zitten eten. Zelf zag ik ook veel lekkere dingen, maar ik had weer iets verkeerd gehad, waardoor ik ziek werd. Dit heb ik vaak als ik bij andere mensen eet of als we een keer iets bestellen. Ik moet erom denken dat ik niets kies waar een sausje door zit en dat ik geen drinken met prik neem. Volgende keer nog maar beter opletten dus 🙁 .

Oma’s

Daan had een echte oma week. Hij is een dagje bij mijn moeder geweest om lekker te spelen. Ze hadden geluk, want het was mooi weer, dus ze konden lekker buiten zijn. Ook was Menno zijn oma jarig, als we daar zijn dan wil Daan altijd even een lift op de rollator en niet alleen Daan vindt dat leuk 😉 . We hadden voor oma haar verjaardag iets moois geknutseld, ik ga er binnenkort nog een DIY blog over maken! Hij viel in ieder geval goed in de smaak.

Een fiets…

Daan zijn fietsje was een beetje te klein geworden. We hadden daarom een nieuwe op zijn verlanglijstje voor zijn verjaardag staan, maar dat duurt natuurlijk nog even. Omdat hij fietsen zo leuk vindt, zou het leuk zijn als hij in de zomer ook gewoon een fietsje had. Aangezien Marktpaats een goede vriend van mij is, zijn we daar eens gaan zoeken en vonden we een fietsje waar hij nu goed op kan! Het is nog even oefenen met remmen, maar verder gaat hij als een speer!

Mijn geluk heb ik deze week gehaald uit het lekke zien eten en genieten van de mannen, van Daan die lekker aan het rond crossen is en van de dag in het park, waar we ook nog zijn geweest! Al met al was het weer een gezellige week die voorbij gevlogen is.

Waar heb jij je geluk uit gehaald deze week?

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest? [AdSense-A]

Wil je over meer belevenissen van ons lezen? Dan kan je alle “Hapinessfromus” blogs hier terug vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...