][ Happinessfromus #26 ][

][ Happinessfromus #26 ][

Waar heb ik en waar hebben wij als gezin afgelopen week ons geluk uit gehaald? Oftewel, hoe was onze week vorige week? Dat lees je in deze blog, Happinessfromus #26.

Happinessfromus #26

De week is weer voorbij gevlogen! We hebben weer een vrij rustige week gehad en hebben genoten van de gezellige dingen die we hebben gedaan.

Van ledikant naar peuterbed

Daan slaapt nu al een tijdje in zijn peuterbed in plaats van in zijn ledikant. Hij kan nu dus ook makkelijk zelf in en uit zijn bed. Ik had verwacht dat dit een hele strijd zou worden, maar het valt me heel erg mee! Als hij wakker is, gaat hij lekker zitten lezen en dat vind ik prima. Het is niet dat hij constant vermoeid is, dus ik denk dat hij zelf heel goed weet wanneer hij echt even moet slapen.

De “grote” jongens fiets

Vorige week vertelde ik al over Daan zijn “nieuwe” fiets. We hebben al aardig wat rondje door het park gelopen en hij krijgt het steeds beter onder knie. Soms heeft hij gewoon geen zin en dan hebben wij echt pech, want dan gaat hij ook echt niet fietsen πŸ˜‰ .

Luieren

Na een peuterochtend is Daan altijd moe, hij heeft het daar ook zo druk! Als we thuis komen wil hij meestal een tosti met komkommer eten, als hij die niet krijgt barst de bom. De buurt zal wel denken op die momenten πŸ˜‰ . Verder valt het me op hoe super handig hij is met de Ipad! Hij kijkt afwisselen Youtube en Videoland en weet alles verbazend goed te vinden. Ik merk wel dat dit het moment is om screen time in te stellen, en ja, dan moet mama zich daar ook aan gaan houden πŸ˜‰ .

Camping

Zondag zijn we lekker een dagje naar de camping geweest bij opa en oma. Hij had zijn fiets mee en heeft lekker met zand en water zitten spelen. Samen met Menno is hij ook nog aan het vissen geweest en mama? Dit heeft heerlijk genoten van het weer πŸ™‚ .

De middelste foto links is van onze ontplofte tuin na een middagje buiten spelen. Na een post op Instagram en Facebook ben ik erachter dat hij niet alleen zo is πŸ˜‰ ! Het is net of er een plaatselijk tornado is geweest ofzo! Ach, hij maakt in ieder geval veel plezier.

Mijn geluk heb ik deze week gehaald uit met de blog bezig zijn. Het klinkt misschien gek, maar ik moest een groot aantal dingen nog in orde maken en dat is nu klaar. Veel heb ik dan ook niet gedaan in deze week, behalve met de blog bezig en van het weer genieten, maar dat geeft niet. Mijn lijstjes zijn steeds verder af en als Daan straks zes weken vakantie heeft, kan ik ook lekker genieten!

Waar heb jij je geluk uit gehaald deze week?

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram,Β Bloglovin of Pinterest? [AdSense-A]

Wil je over meer belevenissen van ons lezen? Dan kan je alle “Hapinessfromus” blogs hier terug vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright Β© 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...