][ Happinessfromus #27 ][

][ Happinessfromus #27 ][

Waar heb ik en waar hebben wij als gezin afgelopen week ons geluk uit gehaald? Oftewel, hoe was onze week vorige week? Dat lees je in deze blog, Happinessfromus #27.

Happinessfromus #27

De week is weer voorbij gevlogen! We hebben weer een vrij rustige week gehad en hebben genoten van de gezellige dingen die we hebben gedaan.

Naar de camping

Zaterdag was het weer mooi weer, dus tijd voor een dagje camping! Menno moest werken, dus Daan en ik gingen samen. Onderweg moesten we voor de brug wachten, Daan vond het zo gek dat die brug omhoog ging! Op de camping waren opa en oma al en twee neefjes. Gezelligheid dus! Daan heeft lekker gerelaxt, geklommen en besloot om in een boze bui onder tafel een broodje te eten. Moet kunnen πŸ˜‰ . We hebben ook heel dapper in de vijver gezwommen, jeetje wat was dat ontzettend koud! Daan zat op een bandje, dus die had er niet zoveel last van, maar ik vond het wel heel erg koud!

Tent

Tijdens een rondje door het centrum, op zoek naar een leuke kraamcadeautje kwam ik een tipi tent tegen. Daan vond dat hij wel in de kamer kon en Menno vond dat ook wel een goed idee. Nou, ik niet, want hij is echt wel groot. hij mocht dus één dag in de kamer staan en is nu lekker naar buiten verhuisd!

Traktaties

Het duurt nog even, maar over twee maanden is Daan alweer jarig. Drie jaar alweer, de tijd vliegt echt voorbij! Met de vakanties in het vooruitzicht ben ik maar vast bezig gegaan men zijn traktatie, dan staat het maar alvast klaar! Ik vind het kleurrijk geworden! Nog even een leuk zakje erom met een kaartje en klaar is Nadia πŸ˜€ .

En verder…

Verder die je op de foto’s een heerlijk plakje cake met besjes uit onze eigen tuin. Een collega van Menno heeft hem voor ons gebakken en echt, hij was verrukkelijk!

Ook zie je skippy koe die druk aan het kleien is! Eigenlijk doet hij dat samen met Daan, skippy koe blijft alleen wel netjes aan tafel zitten πŸ˜‰ .

Mijn geluk heb ik deze week gehaald uit het lekker buiten zijn en Daan zien spelen. Waar hij soms echt op de bankt hangt met de Ipad, vindt hij het ook heerlijk om buiten te spelen.Β 

Waar heb jij je geluk uit gehaald deze week?

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram,Β Bloglovin of Pinterest? [AdSense-A]

Wil je over meer belevenissen van ons lezen? Dan kan je alle “Hapinessfromus” blogs hier terug vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright Β© 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...