|| Happinessfromus #3 ||

|| Happinessfromus #3 ||

Als je lid bent van de nieuwsbrief en hem gelezen hebt, dan weet je al dat vorige week niet zo spannend was. Ik heb bijna geen foto´s gemaakt. Dat komt ook doordat ik minder met mijn telefoon wil zitten en daar maak ik altijd de foto´s mee. Maar ik heb nog wel wat te vertellen hoor… Wat? Dat lees je vandaag allemaal in de blog, Happinessfromus #3.

Happinessfromus #3

Het was dus niet zo’n spannende week.

Daan heeft het de hele dagen over de camping, hij wil naar de camping toe. Helaas moet hij echt nog wachten tot 1 april (nee geen grapje), maar hij is er klaar voor. Lekker spelen en vissen. Nou, mij straf je er ook niet mee hoor, ik kom er altijd heerlijk tot rust! Dat kan toch ook niet anders met dat uitzicht.

De foto van Daan, dat is de enige van afgelopen week. Ik merk ook wel dat hij nu hij ouder wordt, ik minder foto’s maak. Veel mijlpalen zijn we ondertussen voorbij en meneer krijgt zelf een mening. “Nee mama, niet foto!” Tja, daar heb ik het dan maar mee te doen.

Ik heb een sollicitatie gesprek gehad en ben door naar de volgende ronde… Spannend hoor! Nu ik veel thuis werk en alleen ben, mis ik echt mensen om me heen, dus een leuke job erbij is welkom! Terwijl ik het gesprek had, was Daan lekker bij mijn moeder. Mijn nichtje was er ook en ze hebben heerlijk samen gespeeld. Die twee zijn echt twee handen op één buik. En die touwtjes in beeld… Daan is tegenwoordig dol op bol en maakt hele spinnenwebben door het huis heen!

Verder heb ik natuurlijk vaak het geluk dat ik artikelen mag testen voor de blog. Zo heb ik een Flaske Bottle, waar ik trouwens ook één van weg mag geven! Klik hier om er meer over te lezen. Daarnaast ga ik ook kijken of de oefenbroekjes van Zoocchini wat zijn voor kinderen die zindelijk aan het worden zijn. Binnenkort ga ik je er alles over vertellen en mag ik een setje weggeven! Ik ben erg benieuwd of het goed doet voor Daan!

Dat was hem alweer, niet veel spannends, net als vorige week. Ook aankomende week staat er niet veel op de planning, maar ik zal proberen om wat meer foto’s te maken. Dan heb ik tenminste ook iets te vertellen 😉 .

Heb jij nog leuke beleefd afgelopen week? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd? 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. affiliate link(s).  


 

One thought on “|| Happinessfromus #3 ||

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...