|| Happinessfromus #34 ||

Happinessfromus #34

|| Happinessfromus #34 ||

Afgelopen week was druk, leuk druk dat wel! En we voelden allemaal een beetje de spanning van de nieuwe fase die gaat starten. Onze peuter wordt een kleuter! Volgens mij had Daan zelf er het minste last van… Het is weer tijd voor ritme, maar natuurlijk genoten wij nog van de laatste week van de zomervakantie! Wat wij deden, dat lees je in deze happinessfromus #34.

Happinessfromus #34

Het is tijd om op te ruimen…

Thuis hebben we het zwembad opgeruimd… De laatste zijn vergeten de pomp na te kijken en er chloor in te gooien. Een beetje dom, want anders hadden we nu nog lekker kunnen zwemmen! Daan vond het wel leuk zoveel water in de tuin… Heerlijk spelen en kliederen met water, moet kunnen! De plantjes en het gras hebben in elk geval eerst weer genoeg water gehad!

Niet alleen thuis, ook op de camping moet alles weer opgeruimd worden. We hebben een groot deel van onze spullen er weg gehaald afgelopen weekend. Samen met Daan heb ik genoten van een laatste warme dag op de camping! Althans, ik denk niet dat we er de aankomende tijd nog te vinden zijn… We kwamen erachter dat de auto die we nu hebben toch echt wel veel kleiner is dan de ouder auto. Via Marktplaats vond ik een leuk bagagewagentje, waar ook nog vier fietsen bovenop kunnen! Ideaal, we hebben hem opgehaald en hij mag volgens jaar mee op vakantie.

Ik had trouwens nog nooit met een aanhanger(tje) gereden, met klamme handje heb ik de eerste kilometers afgelegd, maar eigenlijk viel het wel mee! Je moet het gewoon een keer doen… En parkeren en achteruit rijden met dat ding? Dat is nog niet gelukt, oefening baart kunst, maar gelukkig is hij heel licht en kan hij zo gedraaid worden haha.

Hallo klein kleutertje!

De eerste schoolweek is aangebroken! We vonden het allemaal wel spannend, maar het ging maandagochtend eigenlijk heel goed! Hij is in de klas gaan zitten bij een tafel met Lego en vond het wel prima dat we weg gingen! Ik had het me iets anders voorgesteld, maar ben eigenlijk heel erg blij dat het zo gegaan is! Op naar deze nieuwe fase! Jeetje wat gaat het nu hard…Volgende week de eerste zwemles!

Wat je allemaal ziet op de foto’s?

  • We hadden het zwembad een beetje verwaarloosd met dat slechte weer… Best jammer, anders hadden we met dit heerlijke weer nog even kunnen zwemmen.
  • Daan, Menno, mijn moeder en mijn neefje waren in Groningen en gingen even langs de Makro voor mij… Ik moest namelijk werken, maar ze hebben even heerlijk ontbeten! Werkpaarden en sierpaarden hé. 😉
  • Onze geurtjes waren op… Tijd om een paar nieuwe te bestellen! 
  • Ik was even met Daan naar de camping dit weekend… Het seizoen zit erop en dus moesten er wat spullen mee naar huis! Daarbij kwam ik tot de ontdekking dat onze auto nu toch echt kleiner is…
  • Lang leve Marktplaats! Want daarop vond ik een bagagewagentje… Ideaal voor op vakantie en er kunnen ook nog eens vier fietsen op!
  • Daan zijn tas, bakjes en bekers voor school… Hij is nu een kleuter!

Dat was Happinessfromus #34!
Heb jij nog leuke dingen beleefd deze week?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...