|| Happinessfromus || #35

|| Happinessfromus || #35

Daar is hij eindelijk weer! Een nieuwe Happinessfromus blog, die vanaf nu weer elke week online komt (als ik iets te melden heb natuurlijk 😉 ). In deze blog vertel ik over onze zomervakantie, want daar hebben we echt van genoten!

Vakantie !!

Een aantal weken geleden is hier in het noorden van Nederland de vakantie begonnen. Sinds die tijd is er geen Happinessfromus blog meer online gekomen. Dit had met voornaamste reden dat ik niet duidelijk kenbaar wilde maken op internet dat we niet thuis waren 😉 . Je weet immers maar nooit! Daarnaast had ik ook bijna geen internet op de camping en dus kon ik ook geen foto’s uploaden. Vanaf nu hoop ik elke week weer een leuke, persoonlijke update te kunnen delen 🙂 .

Camping…

Wij hadden vakantie tijdens die heerlijke hittegolf! Hoewel het sommige dagen wel echt heel erg warm was, hoor je mij verder niet klagen. We zaten namelijk lekker op de camping aan het water, dus echt genieten. Ook Daan is helemaal in zijn nopjes op de camping. Hij kan lekker vissen, zwemmen, met zand spelen en rond crossen op zijn fietsje. Daarnaast heb je misschien al op de bovenstaande foto’s gezien dat hij niet alleen was! Zijn grote nicht kwam gezellig twee weken logeren. Ze hebben samen zoveel plezier gehad.

Dagjes uit

Ondanks de hitte hebben we ook hele leuke dingen gedaan. Daarover hieronder meer 🙂 .

Wildlands

We zijn maar weer eens een dagje naar Wildlands geweest. We hebben nu twee jaar een abonnement gehad en bezoeken het park regelmatig. Ik lees vaak reacties van bezoekers, zowel positief als negatief. Voor alles valt wel wat te zeggen. Onze ervaring is altijd heel positief! Het personeel is super vriendelijk, de vrijwilligers vertellen je graag alles over de dieren en het eten is goed te betalen. De attracties in het park vind ik leuk, zowel met de bootjes als met de truck kom je alle dieren tegen. Die dieren hebben trouwens heerlijk de ruimte! Wij zijn positief en gaan er nog zeker vaak heen.

Tip!
Kijk even online, want vaak kan je met korting kaartjes kopen! Scheelt toch weer een beetje 🙂 . Mocht je trouwens in de buurt van Wildlands wonen, dan kan een met korting kaartjes kopen ook goed uit. Bij de derde keer heb je hem er al uit. Zo hoef je niet in één dag het hele park snel door, maar kan je iedere keer op je gemak een deel van het park bekijken.

Duinen Zathe

Er stond ook een dagje Duinen Zathe op de planning. Een erg leuk pretpark, met leuke attracties, het verkeerspark en onbeperkt eten! Op de dag dat we gingen was het echt super warm, dan was iets minder goed getimed, maar verder hebben we ons goed vermaakt. Ideaal dat het eten en drinken erbij in zit. Zelfs Daan mocht bijna overal al in, behalve de achtbaan, die hebben we overgeslagen.

Drouwenerzand

Ook Drouwenerzand stond op de planning. Eigenlijk hetzelfde concept als Duinen Zathe. Ook hier kon Daan overal al in en mijn nichtje heeft genoten. Hier hadden we de mogelijkheid om een rondje met de huifkar te gaan door het mooie Drenthe. Tijdens die tocht bezochten we ook de hunebedden. Ik kon merken dat ze nog een beetje te jong waren, maar dat maakt niet uit. We hebben wel hele mooie foto’s kunnen maken! Zeker een aanrader!

Duinen Zathe en Drouwenerzand zijn niet duur. Volgens mij kosten ze beide rond de € 15,00 en kinderen tot drie jaar betalen een gereduceerd tarief of zijn gratis. Zeker een aanrader!

Andere uitjes…

In Drenthe is zoveel te zien en te doen! Zo hebben we nog het sterren pad gelopen (de kinderen op de fiets), zijn we naar het Boomkroon pad geweest, hebben we gezwommen in een super mooie plas midden in het bos, zijn we naar verschillende kinderboerderijen en geweest en we hebben natuurlijk gewinkeld!

Conclusie?

We hebben een heerlijke vakantie gehad! Één blog is veel te weinig om over al onze belevenissen te vertellen, dus wie weet kom ik er binnenkort nog een keer op terug.

Hoe was jullie vakantie? Of hebben jullie nog een vakantie in het vooruitzicht? Jammer dat de zomer alweer voorbij is, ik houd er wel van!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...