|| Happinessfromus || #36

|| Happinessfromus || #36

Gelukkig heb ik deze week weer genoeg te vertellen in deze blog! Het normale leven is weer begonnen en dat is best even wennen!

Daar gaan we weer!

Ook hier zijn de scholen weer begonnen, dus ook Daan zijn peuterochtenden starten weer. Hij vond het best heel erg wennen, want hij wilde liever bij mama blijven *smelt*. Het was dan ook even lastig voor hem dan hij er weer heen moest, maar het ging toen hij er eenmaal was snel goed. Hij mocht ook wennen in een hogere groep, omdat hij volgende week jarig is en dus naar de oudere kinderen gaat! Ook ik moet mijn draai qua bloggen even weer vinden, het is allemaal nog een beetje chaotisch ;). Menno was natuurlijk alweer een tijdje aan het werk, dus voor hem is er niet veel veranderd.

Camping…

We zijn nog één keer lekker naar de camping geweest. Het doel was om al het speelgoed enzo van de kinderen weer mee naar huis te slepen, een auto vol 😉 . Het was heerlijk weer, dus hebben we er de hele dag gespeeld. Daan zijn oudste neefjes was met mijn ouders mee gekomen en ze zijn zo lief samen! Ik ben voor Daan echt blij dat hij het zo goed met zijn neefjes kan vinden. Het fijne is dat ze nu in dezelfde woonplaats wonen, dus dat ze elkaar vaak kunnen zien om samen te spelen!

Rondje park

Aangezien het afgelopen week af en toe nog zo mooi weer was, ben ik veel met Daan buiten geweest. Hij wilde fietsen en dus moest zijn grote jongens fiets mee naar het park. Helaas braken de zijwieltjes af en moest ik een drama oplossen. We hebben uiteindelijk zijn loopmotor meegenomen, maar dat ding is gevaarlijk geworden! Hij gaat zo hard dat hij bijna over de kop gaat… Hij staat nu dus te koop, wie weet wordt een ander kindje er nog blij van. Hij heeft lekker in het klim en klauter gespeeld en was er toen ook wel weer klaar mee.

Dag vijver…

Helaas gaan wij afscheid nemen van onze vijver. De stoppen klapten er weer steeds uit en Menno geeft er gewoon te weinig aandacht aan. Daarnaast kan Daan niet alleen naar buiten. Er staat wel een hek omheen, maar ik vind het geen fijn idee als hij alleen buiten is. De vissen hebben asiel gekregen bij opa en een kennis, dus dat komt helemaal goed. Er komt nu een groot stuk gras, zodat Daan ook lekker kan voetballen enzo. Ik vind het heel erg jammer, maar het is niet anders!

En verder op de foto’s?

Ook ben ik even met mijn zusje en jongste neefjes op stap geweest. We hebben een smurfen ijsje gegeten en toen mijn zusje even de winkel in moest hebben we samen gek gedaan in de auto. Daarnaast zie je nog een doosje overheerlijke koekje. We kwamen ze bij de turk tegen en ze zagen er zo lekker uit dat we ze niet konden laten liggen! En ze waren inderdaad heerlijk!

Wat hebben jullie deze week gedaan? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd? Misschien was je week ook wel niet zo leuk, dan hoop ik dat het deze week beter wordt…


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

5 thoughts on “|| Happinessfromus || #36

  1. Wel weer fijn dat de scholen weer zijn begonnen. he? Mijn meiden weer aan hun studies en ook wel weer fijn dat er een routine is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...