|| Happinessfromus #37 ||

Happinessfromus #37

|| Happinessfromus #37 ||

Hieperdepiep… Hoera! Afgelopen week was een week die vooral in het teken van Daan zijn verjaardag stond… Dat was op de blog natuurlijk ook wel te merken  😉 . Vandaag vertel ik jullie hoe zijn verjaardagsfeestje was in deze blog, Happinessfromus #37.

Happinessfromus #37

Afgelopen zondag is Daan drie jaar geworden. Hoe cliché, maar wat vliegt de tijd voorbij! We hebben zijn verjaardag ook afgelopen zondag gevierd en daar waren de nodige voorbereidingen voor nodig natuurlijk 😉 .

De voorbereidingen

Voor een feestje moet je natuurlijk voorbereidingen treffen! Bedenken welke hapjes er moeten komen, taart regelen, versieringen en natuurlijk cadeautjes!

Qua cadeautjes was ik vrij snel klaar. Daan is dol op buiten spelen en ik wilde dus iets voor buiten. We hebben voor rolschaatsen gekozen, ik dacht dat vind hij nog eng, maar hij doet niets anders meer dan rolschaatsen! Een goede zet dus 🙂 . Ook hebben we hem een drumstel gekocht, hij geeft wat herrie, maar hij geniet zo van het spelen erop.

Voor de boodschappen had ik een lijstje gemaakt en besteld, Menno hoefde het alleen nog even op te halen bij het pick-up-point. De taart heeft een collega van Menno gemaakt. Daan is dol op Buurman en Buurman en dus werd het een Buurman en Buurman taart. Hij was echt super mooi en heel erg lekker.

Qua versieringen hebben we gewoon heel veel vlaggetjes en ballonnen opgehangen. Ik had Nijntje slingers gekocht in de periode dat hij dol was op Nijntje, maar nu is het vooral Cars haha. Maar goed, hij was er alsnog heel erg blij mee.

Feestje!

Afgelopen zondag was het feestje dus! Daan zijn (overgroot)opa’s en (overgroot)oma’s en mijn zusjes met de kinderen waren er. Hij is super verwend met hele leuke cadeautjes! Maar dat is op de foto’s wel te zien 😉 . Zo heeft hij een kwartet van Kikker gekregen, domino van Thomas de Trein, Aquadoodle, een foodtruck, een speel en leer pinguin, visjes vangen, een trommel, een rugzak en een Olaf dekentje. Heel veel leuke dingen dus!

Het was echt een hele leuke dag! Volgens mij heeft iedereen het gezellig gehad. De neefjes en ons nichtje hebben zich in ieder geval heel erg vermaakt in Daan zijn privé speeltuin 😉 . Daan was zo super moe, maar ook wel een beetje overprikkeld, want hij is de nacht steeds heel verdrietig geweest.

Het was een geslaagde dag en alle zorgen die ik me had gemaakt tijdens de voorbereidingen, waren achteraf helemaal niet nodig 😉 .

Wat hebben jullie deze week gedaan? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd? Misschien was je week ook wel niet zo leuk, dan hoop ik dat het deze week beter wordt…


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

4 thoughts on “|| Happinessfromus #37 ||

  1. Logisch dat de week dan in het teken staat van de verjaardag van je zoon! Ik weet precies waar je het over hebt, want zaterdag wordt mijn dochter drie… Alle clichés zijn waar 🙂

    En ik ben al zo lang bezig met de voorbereidingen en nu zijn de boodschappen ook echt begonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...