|| Happinessfromus #38 ||

Happinessfromus #38

|| Happinessfromus #38 ||

Afgelopen week was het heel stil op Happinessfromme. Hoe dat komt? Dat lees je vandaag in de blog, Happinessfromus #38.

Happinessfromus #38

Of ik het echt happiness kan noemen weet ik niet, want ik ben goed ziek geweest. Ik kan me niet herinneren wanneer ik me voor het laatst zo beroerd heb gevoeld! Normaal heb ik wel een paar blogs in het voren geschreven, maar ik heb het zo druk gehad met Daan zijn verjaardag dat ik daar niet aan toe ben gekomen. Ook ben ik deze week met mijn nieuwe baan begonnen. Even wennen na zo’n lange tijd thuis, maar wel erg leuk! Beetje jammer dat ik ziek was, want het kostte me heel veel energie, maar het is goed gekomen! Helaas gebeurde er nog iets wat niet zo leuk was, dat lees je later in de blog.

Ziek zijn

Afgelopen week was ik dus ziek. Het begon met hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid en eindigde met koorts. De koorts is ondertussen gelukkig weg, maar van de duizeligheid heb ik nog altijd last. Maar even kijken in hoeverre het deze week lukt met nieuwe blogs schrijven. Helaas was ik op mijn eerste werkdag ziek. Ik vond dat het echt niet kon dat ik me ziek ging melden, dus ben ik er vol goede moed tegenaan gegaan. Hoe dat ging, lees je hieronder!

My new job!

Mijn nieuwe baan dus! Ik ben er zo super blij mee… Het is eerst voor één dag in de week, ideaal te combineren met Daan en de blog dus. Ik werk als verkoopster in een groentewinkeltje bij een boerderij. Doordat ik ziek was ging de eerste dag niet zoals ik gehoopt had, maar ik had uitgelegd dat ik ziek was en hier hebben we dan ook rekening mee gehouden. Het is echt heel leuk werk en een fijne sfeer. Ik ben echt blij dat ik weer contact met klanten heb, want ik heb wel gemerkt dat ik dat echt heb gemist.

🙁

Deze week is er ook iets gebeurd dat ik echt verschrikkelijk vind! De SD kaart in mijn telefoon in gecrasht en al mijn foto’s van het afgelopen jaar stonden erop. Ik ben zo dom geweest om ze er niet af te halen. Gelukkig heeft mijn vader er een heleboel kunnen redden, waar ik hem echt heel erg dankbaar voor ben. Het heeft hem het hele weekend gekost en ik denk dat hij zo’n 75% er af heeft kunnen krijgen. Ik heb direct een nieuw kaartje gekocht. Ik las trouwens dat het handig was om eens in de 1,5 / 2 jaar je kaartje te vervangen om de kans op dit soort dingen te verkleinen. Dat ga ik dus maar even doen, want ik moet er niet aan denken om alles kwijt te raken. Dus even een reminder voor iedereen, regelmatig de foto’s van je telefoon halen en eens in de zoveel tijd je sd kaartje vervangen! 

Veel foto’s had ik al niet de afgelopen week, maar de foto’s die ik had zijn veel weg. Dat is ook de reden dat ik voor een paar leuke foto’s van het afgelopen jaar heb gekozen. Een zwart vlak vond ik toch ook niet leuk! De keuze was zeer beperkt, want veel stond er niet meer in mijn Dropbox. Ik had een backup van de foto’s ingesteld dacht ik, maar dit is blijkbaar ergens niet goed gegaan 🙁 .

Wat hebben jullie deze week gedaan? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd? Misschien was je week ook wel niet zo leuk, dan hoop ik dat het deze week beter wordt…


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...