|| Happinessfromus #40 ||

Happinessfromus #40

|| Happinessfromus #40 ||

Afgelopen week was het nog steeds stiller op Happinessfromme dan je van mij gewent bent. Wat is er toch aan de hand? Dat lees je vandaag in de blog, Happinessfromus #40.

Happinessfromus #40

Tsja, happiness is het nog niet echt. Mijn gezondheid kwakkelt en ook manlief zit thuis. Daan stuitert vrolijk door, maar leuke dingen beleven we niet echt.

Ziek zijn

Ik voel me nog steeds niet prettig. Mijn hele wereld blijft maar draaien, net of ik de hele dagen in de draaimolen zit. Daardoor ben ik ook erg misselijk en kan ik slecht eten. Voor de kilo’tjes wel fijn, maar ik voel me zo slap! Nou brak deze week ook nog een vulling van mijn tanden af, waardoor ik aan het einde van de week veel pijn had. Het gebeurde donderdag voordat ik aan het werk zou. Direct de tandarts gebeld en ik kon vrijdag terecht. Op het werk ging het alleen echt niet, dus weer de tandarts gebeld en ik kon direct komen. Wat een opluchting! De tand is weer klaar en de pijn is weg. Nu hopen dat ik ook snel van die duizeligheid af ben.

Door die duizeligheid is het ook zo stil hier. Ik kan maar heel even naar een schermpje kijken, dus veel werk komt er niet uit mijn handen helaas. Ik heb besloten om in de herfstvakantie een weekje vrij te nemen van het bloggen, even geen druk erop 😉 . Kan ik ook even lekker leuke dingen met Daan doen als het weer beter gaat.

De mannen…

Met Daan gaat het dus prima! Vorig weekend is hij samen met Menno naar de verjaardag van mijn neefje geweest n de speeltuin en hij had het heel erg naar zijn zin! Vanaf dinsdag zit Menno thuis, iets met een hele zware deur en last van de rug… Er is kermis in het dorp en daar ben ik woensdag even met Daan geweest. Na drie rondjes in de draaimolen was hij er wel klaar mee en wilde hij naar de speelgoedwinkel om zijn centjes uit te geven. Helemaal prima! De vangst was één of ander race spel van cars en een slaap wekker/trainer.

Verder niet veel nieuw… Ik hoop me snel beter te voelen en tot die tijd moeten jullie het doen met wat kortere blogs en wat meer archief posts. Die update ik wel even, dus dan is het ook niet zo erg om eens te lezen lijkt me 😉 . Tips tegen de duizeligheid zijn trouwens van harte welkom !

Wat hebben jullie deze week gedaan? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd? Misschien was je week ook wel niet zo leuk, dan hoop ik dat het deze week beter wordt…


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

3 thoughts on “|| Happinessfromus #40 ||

 1. Ik heb misschien wel een tip voor jou.
  Heb ook regelmatig last van duizeligheid, dan draait de hele wereld om me heen.
  Daar heb ik Bètahistine pilletjes voor gekregen , een kuur en soms is het binnen twee dagen weer over.
  Je moet dan de kuur wel afmaken.
  Ook gaat de duizeligheid wel eens snel over, als je je hoofd wild van links naar recht draait.
  Die duizeligheid heeft te maken met ,vloeistof weer vloeibaar te maken . in je oren.
  Ik hoop dat je hier iets aan hebt.
  Beterschap gewenst door mij.

  1. Bedankt voor de tip! Dat draaien heb ik idd al geprobeerd, maar dat hielp niet. Ook een aantal oefeningen gedaan, maar helaas. Ik ga wat je noemt even onthouden en volgende week aan de huisarts voorleggen! Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...