|| Happinessfromus #41 ||

Happinessfromus #41

|| Happinessfromus #41 ||

Wat een prachtig weer was het afgelopen week hΓ©!!! Echt genieten! Dat was natuurlijk niet de reden dat het hier wat stiller was, maar dat heb je gisteren natuurlijk al kunnen lezen. Wij hebben genoten van het weer, voor zover dat kon! Wat we hebben gedaan? Dat lees je vandaag in de blog, Happinessfromus #41.

Happinessfromus #41

Nog steeds niet veel happiness. Manlief zat nog thuis, dus daar kwam niet veel soeps uit πŸ˜‰ . Hoe het mij ging heb je dus al kunnen lezen en met Daan gaat gelukkig alles goed. Op een beetje een verkoudheid na trouwens, maar ach, daar heeft hij geen last van.

Prachtig weer!

Afgelopen week waren er en paar prachtige dagen, daar hebben wij dan ook volop van genoten! De foto’s die je hierboven ziet, zijn allemaal gemaakt tijdens het buitenspelen! Wat owh, dat vindt Daan zo heerlijk!

We hebben samen blaadjes, eikeltjes en dennenappels gezocht, samen met opa en de hondjes! Hij had uiteindelijk een hele tas vol, die mee kon naar de peuterspeelzaal. Hij vond het ook heerlijk om met blaadjes in de lucht te gooien. Zie je hem trouwens met die stok lopen? Net of hij kilometers moest lopen πŸ˜‰ .

Achter het huis speelt hij graag met skelters, tractors, fietsjes en weet ik veel wat er allemaal staat! Bellenblazen vindt hij ook heerlijk, soms eet hij per ongeluk een bel op, dan zegt ie: bah vies! Nee goh ;). Donny is het konijn van Daan en hij zorgt echt heel goed voor hem, dat had ik echt niet verwacht. Donny mag er altijd even uit om te spelen en Daan let dan heel goed op.

Wat hebben jullie deze week gedaan? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd? Misschien was je week ook wel niet zo leuk, dan hoop ik dat het deze week beter wordt…


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram,Β Bloglovin of Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright Β© 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...
%d bloggers liken dit: