|| Happinessfromus #44 ||

|| Happinessfromus #44 ||

Je kunt ondertussen wel zeggen dat de herfst echt begonnen is! Het is eerder donker, meer regen en langzaam worden de bomen kaal. We zijn niet meer zoveel buiten als dat we gewend waren van de zomer. Wat hebben we gedaan deze week? Dat lees je vandaag in de blog, Happinessfromus #44.

Happinessfromus #44

Ik kan gelukkig zeggen dat ik me de afgelopen week een beetje beter voelde. Het is nog steeds niet top, maar het lukt wel om weer een beetje eten binnen te houden. Mijn wereld draait ook nog steeds, maar het lijkt of ik er zelf steeds beter mee om kan gaan. Door op zijn tijd rust te nemen, kan ik de dagen steeds beter volhouden.

Kerstshow

Ik ben dol op de kerst, maar hier thuis wachten we met kerstspullen totdat Sinterklaas geweest is. Dit deden we vroeger thuis ook al, dus dat is er zo in blijven hangen. Nu wil ik dit jaar nog graag naar een grote kerstshow in één van de grotere steden, die zijn toch altijd mooier dan die waar nu waren. Ik moest toch naar dit tuincentrum om kattenbakgrind te halen, dus ja, dan sla ik ook een kleine kerstshow niet over 😉 . Daan vindt het geweldig al die kleine huisjes en lampjes en zeker als het ook nog beweegt! We hebben er echt even van genoten.

Peuterbios

Ook was het weer tijd voor een film in de peuterbios! Dit keer was het de beurt aan brandweerman Sam. Daan vond het heel leuk en heeft vol spanning zitten kijken! Het fijne aan de peuterbios vind ik altijd dat het niet erg is als hij een keer wat roept. Dit doen alle kinderen namelijk 😉 . Als je rustig een film wilt kijken dan is de peuterbios niet aan te raden, maar met een peuter is het ideaal! Toen we buiten kwamen stond er een oude en een nieuwe brandweerwagen. Volgens Daan waren die van opa (die bij de brandweer werkt). Hij is er nog even mee op de foto geweest, maar ging toch liever met opa mee.

Wat hebben jullie deze week gedaan? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd? 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

13 thoughts on “|| Happinessfromus #44 ||

  1. Kerstshows zijn inderdaad leuk om te zien. Verschillende grote steden zijn in december extra mooi versierd. Ze moeten wat doen om op te vallen natuurlijk. Het leukste aan kerstshows vind ik al die lichtjes en de huisjes.

  2. Toevallig waren man en kind (en vriendinnetje van haar) ook naar de kleuterbios geweest (thema Disney). Echt superleuk gedaan met knutselen voor- en achteraf, een ‘goodiebag’ met een flesje water met een Disney-sticker erop en nog een klein kleur-/knutselboekje. Heel leuk gedaan.
    Wij zijn nog niet echt bezig met de Kerst. Eerlijk gezegd zijn de feestdagen dit jaar ook wel erg beladen, dus ik weet nog niet wat ik wil vieren. Wel gewoon thuis bedoel ik, maar echt ‘groots’ of met alle familie? Ik denk het niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...