|| Happinessfromus #45 ||

|| Happinessfromus #45 ||

Stuitertijd voor peuters is begonnen volgens mij! Jeetje mina, het is net of er hier een Duracell konijntje door het huis raast… Ondanks dat hebben we genoten van een rustig weekje met wat leuke dingen. Wat hebben we gedaan deze week? Dat lees je vandaag in de blog, Happinessfromus #45.

Happinessfromus #45

Een vrij rustig weekje dus, heerlijk! Ik vind steeds beter mijn weg met de duizeligheid. De misselijkheid is gelukkig bijna helemaal over, dat is wel heel fijn. De huisarts denkt dat het echt een evenwichtsorgaan virus is, waarbij ik de pech heb dat het gewoon heel lang duurt. Ach, ik probeer me gewoon aan te passen en en dan lukt het allemaal wel.

Restylen !

Gisteren kwam deze blog online over ons nieuwe vloerkleed. Afgelopen week heb ik dus de kamer even weer veranderd. Het matras wat er lag (ivm de rug van manlief) is weer naar boven. Ook heb ik het speelgoed van Daan een beetje uitgezocht, opgeruimd en op zolder gezet. Het werd gewoon tijd dat ik mijn kamer weer een beetje terug kreeg. Daan had op zijn kamer een rookstoel staan en die heeft nu een mooi plekje in de kamer. Ik moet hem nog even verven en opnieuw bekleden en dan past hij er helemaal bij. Zo fijn om mijn huiskamer weer een beetje terug te hebben.

Sint Maarten, Sint Maarten…

11 november, Sint Maarten! Omdat het dit jaar op zondag viel was er nogal wat over te doen. Waar wij wonen, wonen bijna geen kinderen, dus gingen we bij mijn moeder lopen samen met de neefjes. We zijn gewoon zondag geweest, dat deden alle kinderen bij mijn moeder in de buurt. Maandag was het hier bij de winkels, maar daar zijn wij niet geen geweest. Daan is nog niet zo’n fan van het zingen. Ja een heel kort liedje: Sint Maarten, Sint Maarten, SNOEP! Ach, als je zo klein bent, dan moet dat kunnen πŸ™‚

Wat hebben jullie deze week gedaan? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd?Β 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram,Β Bloglovin of Pinterest?

9 thoughts on “|| Happinessfromus #45 ||

  1. Woon in het noorden van het land en ben er mee groot geworden. Zelf als kind langs de deuren zingen en wat snoep krijgen. Veel was het toen niet vergeleken met nu. Maar we hadden iets en daar waren we erg zuinig op.
    Gisteravond, maandagavond 12 nov. 31 kinderen zingend en vrolijk aan de deur gehad. Prachtige lampions, kleurrijk en creatief. Kijk al weer uit naar volgend jaar.
    Tuurlijk is het weer snoep! Maar ze zingen en lopen er ook voor. Het hoort er bij en we houden het in stand. Er is al zoveel wat we moeten laten.
    En trouwens, snoep geven heb je zelf in de hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright Β© 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...