|| Happinessfromus #48 ||

|| Happinessfromus #48 ||

Afgelopen week hebben we het vrij rustig gehad. Dit is ook wel even lekker, want Daan was niet helemaal fit.  Wat hebben we gedaan deze week? Dat lees je vandaag in de blog, Happinessfromus #48.

Happinessfromus #48

Een rustige week dus, maar nog wel een aantal leuke foto’s om te delen!

Logeren

Daan die had het al een tijdje over bij opa en oma slapen. Afgelopen week mijn moeder gebeld en die leek het wel heel gezellig! Dus dinsdagmiddag hebben we hem samen heen gebracht. Hij installeerde zich direct en we konden wel gaan! Een kus kon er nog net af en net toen wij weg gingen kwam opa eraan. Toen kon het feest beginnen! Hij heeft het super gehad en als het aan hem ligt gaat hij snel weer. Lekker keten in de nacht met oma 😉 . Het was raar dat hij er niet was, maar ook wel even lekker eerlijk gezegd. Uitslapen lukte niet, maar ik heb wel lekker door kunnen werken en wat in huis kunnen doen. Toen hij de volgende dag in de middag weer thuis kwam, voelde het weer als compleet, al wilde hij liever weer met oma mee.

Sinterklaas

Ook deze week stond er weer Sinterklaas op de planning. Hij kwam namelijk op de peutergroep. Ondanks dat Daan het allemaal een beetje spannend vond en verlegen was, was het wel heel gezellig! Het pieten gym lag helemaal in zijn straatje, lekker klimmen en klauteren over de daken. Daarna gingen we kleuren en koekjes versieren. Het koekje mocht hij lekker op eten. Als laatste was er een bezoek aan de Sint, dat was wel heel spannend. Hij heeft wel zijn cadeautje gehaald en toen hij die had uitgepakt ging hij los, want hij ging hem aan Sinterklaas laten zien en wilde op de foto!

Klussen

Ondertussen zijn we in de tuin alweer druk aan het klussen. De vijverrand slopen is wel een werkje, maar gestaag gaan we vooruit. Alle tuinmeubelen staan ondertussen ook onder dak, laat die winter maar komen 😉 . Daan helpt goed mee, maar speelt liever met Donnie, die hij trouwens super alleen verzorgd. Kan zo met kerst in de oven 😛 .

Zie je die foto met die koptelefoon? Meneer heeft besloten geen deel meer uit te maken van dit gezin. Lekker rustig zo met dan ding op, kan hij mama ook niet horen zeuren 😉 .

Wat hebben jullie deze week gedaan? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd? 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

2 thoughts on “|| Happinessfromus #48 ||

  1. Afgelopen week heb ik heel, veel crisis diensten gedraaid, bem ik lekker sushi wezen eten, ik heb spelletjes, gedaan met lieve vriendinnen. Al met al een leuke week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...