|| Happinessfromus #49 ||

|| Happinessfromus #49 ||

Ein-de-lijk, na zolang wachten, was het zover. Pakjesavond! Dat hebben wij natuurlijk gevierd, maar we hebben nog meer leuke dingen gedaan. Dat lees je vandaag allemaal in de blog, Happinessfromus #49.

Happinessfromus #49

Pakjesavond

Woensdag was het eindelijk zover, pakjesavond! We hebben dit samen met opa, oma en oma gevierd, want de andere opa moest weer “werken” en andere kindjes blij maken 😉 . We zijn de avond begonnen met het kijken van de video van Sint, wat was hij verbaasd dat iedereen in het grote boek stond! Geweldig. Toen de Sint vertelde waar hij de pakjes had gezegd, moest hij even denken, maar ging toen wel kijken! Dat koppie bij het zien van die zakken, geweldig gewoon. Hij is echt heel erg verwend en speelt al de hele week met de “pietenpakjes”. Ik merk ook dat hij weer een beetje rust in het hoofd heeft, hopen dat dat zo blijft.

Een logé

We hebben een logé gehad afgelopen tijd! De hond van mijn ouders kwam gezellig logeren. Dusty hebben jullie wel al eens op de blog voorbij zien komen. Daan is helemaal gek op hem, maar of Dusty dat steeds zo leuk vindt 😉 . Elke keer dat Dusty eruit moet, moet Daan natuurlijk mee. We hebben een extra riem, zodat hij hem zelf vast kan houden, maar wij zelf natuurlijk ook! De katten zijn wat minder blij met de logé, maar hij doet ze verder niets. Straks hebben ze het rijk weer alleen!

Wat hebben jullie deze week gedaan? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd? 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...
%d bloggers liken dit: