|| Happinessfromus #5 ||

|| Happinessfromus #5 ||

En er was weer sneeuw! Dat betekende vooral veel buitenspelen… Groot gelijk ook, want het sneeuwt natuurlijk niet dagelijks, dus daar moeten we maar lekker van genieten! Wat ik verder nog beleefd heb afgelopen week? Dat lees je vandaag allemaal in de blog, Happinessfromus #5.

Happinessfromus #5

We hebben niet heel veel spannende dingen gedaan de afgelopen week…

Een brokkenpiloot!

Mijn lieve opa’tje is gevallen en heeft drie gebroken ribben, hij heeft een beste smakker gemaakt…. Zo sneu! Hij ligt nu in het ziekenhuis en heeft nog veel pijn. We hopen dat het allemaal een beetje opknapt en dat hij er verder niets aan overhoudt.

De neefjes

Daan heeft deze week veel met zijn neefje gespeeld. Ze kunnen echt lekker samen spelen, ze schelen dan ook maar twee maandjes. Samen met mijn zusje en de twee jongens zijn we lekker naar het park geweest, zodat ze konden sleeën. De ene vond het heel leuk en de andere ging liever olifanten zoeken! Zo leuk hoe ze samen op olifantenjacht waren… Helaas hebben we geen olifanten gevonden, want ze lagen in hun holletjes te slapen 😉 .

Hello Fresh!

Wij hebben nog nooit van die boxen geprobeerd, maar ik kreeg nu de kans om er één te proberen. Mijn opa was er toen ik er een mailtje over kreeg en leek het wel wat, dus die had zichzelf al uitgenodigd om te komen eten… Helaas ging dat feest niet door. We hadden natuurlijk extra en het is ook jammer om weg te doen. Aangezien mijn moeder het nu ook druk zat heeft, zijn mijn ouders drie keer komen eten. Manlief heeft gekookt, want ik ben gewoon niet zo’n keukenprinses. Het was echt heerlijk! Binnenkort lees je er alles over op de blog!

Mocht je nu ook zo’n box willen stellen, dan kan dat natuurlijk. Ga naar HelloFresh, als het goed is dan krijg je als je via deze link naar de site gaat 25 euro korting op je eerste box. Als het niet werkt, dan kan je ook de code NADIA3 gebruiken.

Heb jij nog leuke beleefd afgelopen week? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd? 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


 

2 thoughts on “|| Happinessfromus #5 ||

  1. Ik heb een hele leuke samenwerking met Melkmeisje en de aftrap van die campagne was afgelopen week. Ik vond deze campagne een hele lieve foto van mij met mijn zusje van 37 jaar geleden samen in bad. Die foto ga ik gebruiken en ik was heel erg blij dat ik die foto heb gevonden omdat het goede herinneringen naar boven haalt.

  2. Oh wat vervelend, hoop dat je opa snel uit het ziekenhuis komt. Hier was mijn kleinste ook heel blij met de sneeuw trouwens. Ik nooit zo haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...