|| Happinessfromus #50 ||

|| Happinessfromus #50 ||

We kwamen helemaal in de Kerst sferen de afgelopen week! Wat een gezelligheid brengen kleine versieringen met zich mee. Daarnaast heb ik nu mijn eigen plekje in de woonkamer. Hoe en wat? Dat lees je vandaag allemaal in de blog, Happinessfromus #50.

Happinessfromus #50

Mijn eigen werk plekje

Ik heb mijn eigen werkplekje in de kamer! Vaak hing ik op de bang met de laptop, of zat weggestopt op de slaapkamer. Het werkte gewoon niet fijn. We zijn even aan het schuiven geweest in de kamer en ik heb nu dus mijn eigen werk plekje! Heel fijn om nu alles bij elkaar te hebben. Vanaf 1 januari staat de blog ingeschreven bij de kvk en dat niet alleen, ik ben met nog iets leuks bezig voor mezelf. Hoe en wat ben ik nog druk over aan het brainstormen, maar het is misschien wel een tweede droom die uit gaat komen πŸ˜€ .

Kerst markt

Vanuit Daan zijn opvang werd er een kerstmarkt georganiseerd! Het was echt super leuk en Daan heeft zich wel vermaakt. Het was op een andere locatie dan waar haar heen gaat, maar voor ons wel fijn, want nu konden we lopend heen. Er was een kraampje waar ze de werkjes van de kinderen verkochten, Daan heeft een mooie dennenappel gekocht die nu onder de boom staat te pronken. Het duurde niet lang voordat meneer het eten in het visier had… Zit in de familie zullen we maar zeggen πŸ˜‰ . Hij heeft heerlijk genoten van zijn broodje knakworst. Samen met papa heeft hij nog een koekje versierd, dat moeten we thuis ook maar vaker doen, want wat een plezier heeft hij daar in! De kinderen konden ook geschminkt worden. Dat wilde hij wel, of toch niet, ja toch maar wel. Uiteindelijk had hij een mooie sneeuwpop op zijn wang staan en een ster op zijn voorhoofd. Hij was er echt heel trots op en er volgende dan ook groot verdriet toen het er ‘s avonds af moest. Dat wilde hij volgende keer wel weer. Echt een leuke geslaagde avond!

Wat hebben jullie deze week gedaan? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd?Β 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright Β© 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...