|| Happinessfromus #51 ||

|| Happinessfromus #51 ||

Ik schrok, want ik zag dat ik bijna geen foto’s had gemaakt afgelopen week! Wel een paar leuke en ik had nog de sneeuwfoto’s, waarvan ik zag dat ik ze niet had gedeeld… Hoe het komt dat ik niet veel foto’s had? Dat lees je vandaag allemaal in de blog, Happinessfromus #51.

Happinessfromus #51

Migraine en duizelen

Ja hoor, daar waar het allemaal goed leek te gaan, werd ik afgelopen weer geveld door migraine en is de duizeligheid weer helemaal terug. Volgend jaar toch maar weer naar de huisarts, want het moet toch ergens vandaag komen. Gelukkig was Menno aan het begin van de week veel vrij en is Daan gezellig bij opa en oma geweest.

Bij oma!

Ik hoor de hele dagen niets anders dan oma, oma, oma, oma… Hij gaat er slapen en eten en wonen. Okeeej, of oma daar op zit te wachten 😉 . Afgelopen week had ik één dag zo’n hoofdpijn dat ik hem niet om me heen kon hebben. Gelukkig wilde mijn moeder heb wel even halen en hij had geluk, want zijn neefje was er ook! Jut en Jul zijn even oud en hebben al besloten vaker samen bij oma te spelen. Hoe lief is dat! Maar goed, dat smaakte naar meer, dus aan het einde van de week is hij ook nog wezen logeren. Zo mooi om te zien hoe gelukkig hij op dat moment is, dan smelt ik gewoon.

Rustig

Verder was het rustig afgelopen week. Manlief moest veel werken, want iedereen wil natuurlijk zijn boodschappen hebben. Door de regen zijn we ook niet veel buiten geweest en hebben we lekker kerst films gekeken.

We hebben nu samen twee weken vrij, heerlijk even genieten van elkaar! Er staan genoeg leuke dingen op de planning in deze periode.

Fijne Kerstdagen!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...