|| Happinessfromus #52 ||

|| Happinessfromus #52 ||

De beste wensen! Laat ik daar mee beginnen… De feestdagen zijn voorbij en ik heb je nog de foto’s en belevenissen van Kerst beloofd. Die van oud&nieuw volgen volgende week trouwens… Zo snel en vroeg ben ik niet vanmorgen… 😉 Hoe onze Kerstdagen waren? Dat lees je vandaag allemaal in de blog, Happinessfromus #52.

Happinessfromus #52

1e Kerstdag

De eerste Kerstdag hebben we bij manlief zijn vader en vriendin gevierd. Daan was helemaal hotel de botel, want hij kan en mag altijd lekker druk en gek doen met opa! Wij hebben het trouwens ook erg gezellig gehad hoor! Eind van de middag gingen we gezellig gourmetten en dat vond Daan wel wat. Al heeft hij vooral heel veel tomaatjes gegeten 😉 , maar het vlees bakken was ook wel interessant. Leuk om met hem te doen!

Zie je trouwens de foto van de kerstboom? Als je goed kijkt zie je een klein jongetje onder de boom die daar heel rustig zit te poepen… Dat kan niet iedereen zeggen, dat hij onder de kerstboom heeft zitten poepen.

2e Kerstdag

Op tweede Kerstdag zijn we in de ochtend naar Menno zijn moeder geweest. Ze had allemaal heerlijke hapjes geregeld en ook dit heeft Daan zich goed laten smaken. Ik sta soms versteld van wat hij allemaal lust! Natuurlijk moesten we ook even naar de hertjes en geitjes vlakbij oma haar huis!

‘s Middags zijn we bij mijn ouders geweest. Mijn moeder had allemaal lekker dingen gemaakt, deels op bestelling van manlief, ongelooflijk 😉 . Als ze iets niet wil maken doet ze het trouwens niet hoor! Favoriet was natuurlijk de kartoffel salade… Heerlijk! Veel hebben we verder niet gedaan, Daan heeft lekker met de andere kindjes gespeeld en wij hebben vooral lui gedaan.

Rust…

En toen was er even rust… Of nou ja, we hadden nog genoeg op de planning staan. Even langs manlief zijn oma, boodschappen voor de jaarwisseling en zwemmen. Een leuke week dus!

Wat hebben jullie deze week gedaan? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...
%d bloggers liken dit: