|| Happinessfromus #6 ||

|| Happinessfromus #6 ||

Hoppa, de zesde week van het jaar zit er alweer op! De week waarin ik mijn eerste werkdag had (ja ja, toch maar een paar uurtjes onder de mensen!). Mijn neefje weer op bezoek was, manlief zijn verjaardag vierde en opaatje thuis kwam! Hoe en wat? Dat lees je vandaag allemaal in de blog, Happinessfromus #6.

Happinessfromus #6

Hoewel ik niet van alles van deze week foto’s heb, was het toch best een “drukke” week!

Neefjes tijd!

Mijn jongste neefje was er dinsdag even weer. Mijn mams zou eigenlijk oppassen, maar die moest opaatje halen! (Daarover straks meer.) Samen met mijn neefje hebben we Daan bij de peuters opgehaald en was het tijd om het huis op stelten te zetten. Natuurlijk wel eerst een broodje eten. Als verrassing had ik een paashaas voor ze gekocht, ik dacht kunnen ze daar een stukje van nemen. Nou, daar dachten de heren anders over, ze wilde hem helemaal… Ach, waarom zou ik de pret bederven! Na een halve waren ze toch wel misselijk!

Happy Birthday!

Manlief was afgelopen week ook jarig… 32 alweer, bijna 40! Hahahaha, hij vindt zichzelf oud worden. Ik had hem wijsgemaakt dat hij een experience zou krijgen, hij zegt dat hij niet zenuwachtig was, maar stiekem wel een beetje denk ik! Nu had ik helemaal geen experience geregeld, maar wel een taart van zijn favoriete voetbalclub! Ado Den Haag… Ja ja… Afgelopen zondag ging hij naar een wedstrijd van ze. Hij was weer heerlijk en het was een gezellige verjaardag! Natuurlijk waren we bij Manlief zijn moeder en zijn we daar weer naar de hertjes geweest.

Welkom thuis…

Vorige week schreef ik al dat opaatje gevallen was, maar gelukkig mocht hij weer naar huis! Mijn zusjes en ik hebben hem verrast met een ballon van Greetz, hij had geen idee wat er toch in die doos zat haha… Nu maar rustig herstellen.

Zo… dat was alleen maar de dinsdag 😉

Mijn eerste werkdag!

Vrijdag was mijn eerste werkdag bij Gall&Gall! Het was echt heerlijk om er even uit te zijn, even onder de mensen en doen wat ik ook zo leuk vind. Ik heb echt geen spijt van deze beslissing! Thuis werken is ook heerlijk hoor, maar ik mis het contact met mensen. Zeker als Daan straks naar school gaat wordt het wel heel stil!

En nog meer feestjes…

Naast Menno was ook mijn nichtje afgelopen weekend jarig… Feestjuh! We hadden barbie kleertjes voor haar gekocht en een barbie zeemeermin! Daan heeft hem ook en ze vond hem zo leuk, dus we hebben haar die maar opgehaald. Daan kon weer lekker met alle neefjes en nichtje spelen, wat een lol met zijn allen.

Heb jij nog leuke beleefd afgelopen week? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd? 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


 

2 thoughts on “|| Happinessfromus #6 ||

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...