|| Happinessfromus #8 ||

|| Happinessfromus #8 ||

Afgelopen week hadden wij een weekje vakantie! Daan was vrij van de peuterochtenden en ik heb de blog een beetje gelaten voor wat het was… Waarom? Dat lees je vandaag allemaal in de blog, Happinessfromus #8.

Happinessfromus #8

Vakantie!

Afgelopen week was het voorjaarsvakantie in Noord-Nederland. Dat betekende dat Daan lekker vrij was. Ik hoefde pas aan het einde van de week te werken, dus ik besloot ook lekker vakantie te namen. De blog liet ik even voor wat het was. Soms moet dat ook gewoon even, want ik merk wel dat ik altijd maar door wil gaan. Soms schiet de tijd voor Daan erbij in en dat moet niet! Ik ben druk op zoek naar een goede balans en die ga ik vast ook vinden… Onze vakantie liep alleen niet helemaal zoals gepland 😉 .

Ziek

Daan was namelijk ziek… Maandag is hij met zijn hoofd op de straat gevallen en tussen zijn lip en neus was het helemaal kapot. Hij speelde wel gewoon, dus ik maakte me geen zorgen. Dinsdag werd hij steeds lustelozer en na even gegoogeld te hebben, heb ik toch maar de huisarts gebeld. Ze was visites aan het rijden en kwam snel langs, ze deed wat neurologische testjes, maar alles was goed. Ze temperatuurde Daan nog even en hij bleek 40 graden koorts te hebben. Niet zo gek dat hij lusteloos was dus! Hij had gelukkig maar een griepje en had niets over gehouden aan de val, maar het was goed dat ik toch even gebeld had.

Buiten spelen

Ondanks dat hij ziek was, wilde hij wel af en toe papa in de tuin helpen. Frisse lucht is goed zeg ik altijd, dus helemaal prima! Ik kon wel echt merken dat hij ziek was, want hij hield het meestal snel weer voor gezien. Aan het einde van de week ging het gelukkig weer beter en was hij weer lekker buiten aan het spelen!

Met de tuin zijn we ook een heel eind gekomen! De vijver is weg, de stenen zijn eruit en er is zwart zand voor in de plaats gekomen. De schommel is ingegraven, dus alleen nog gras zaaien en dan is dat klaar. Dan de rest van de tuin en de voortuin nog 😉 .

Heb jij nog leuke beleefd afgelopen week? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd? 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...