|| Happinessfromus #9 ||

|| Happinessfromus #9 ||

Zo, weer een normale week met peuterochtend en een normaal werkrooster… Maar, wel met bijzonder heerlijk weer voor de tijd van het jaar! We zijn dus veel in de tuin bezig, als het dan lente is kunnen we er lekker van genieten. Wat we allemaal gedaan hebben? Dat lees je vandaag allemaal in de blog, Happinessfromus #9.

Happinessfromus #9

Action

I love Action, echt waar! Leuke spulletjes en lekker betaalbaar. Ik ben iemand die graag afwisselt en het feit dat veel dingen niet te lang mee gaan is voor mij dus geen enkel probleem! Een paar jaar geleden kocht ik rieten plantenbakken voor aan de schutting, die is zo lang en echt saai. Ze waren alleen af en dus moest er iets nieuws komen! Bij de Action zag ik allemaal super leuke planten bakjes, eigenlijk voor aan het balkon, maar aan de schutting wil ook prima! Ik heb ook nog een paar grote potten gekocht in dezelfde kleuren en ik denk dat ik nog iets bij haal voor het achterste deel in de tuin. Ze zijn nu nog leeg, maar wat zal het straks fleurig lijken! Ook vond ik nog een leuke tuinposter, alleen staat de trampoline er nu voor… beetje jammer 😉 .

Voor de dieren

Ik had al een aantal keren insectenhotels voorbij komen en vind ze zo leuk! Op de schutting was nog ruimte over en dus heb ik twee insectenhotels besteld. Ik ben heel benieuwd of we er ook beestjes bij gaan zien! Voor aan de schutting heb ik voor kleine huisjes gekozen, maar de grote vind ik ook wel heel gaaf! Misschien wel leuk voor aan de schuur ter zijner tijd!

Een nieuwe zandbak

Vorige week hadden we al Daan zijn nieuwe schommel opgezet, maar eigenlijk wilde ik ook een andere zandbak voor hem. Menno heeft ooit zelf een zandtafel gemaakt, super leuk, maar Daan vind het heerlijk om in het zand te zitten en dat wil niet met de tafel. Nu de vijver weg is, is er nog wel een beetje ruimte over en dus hebben we gekozen voor een grotere houten zandbak. Meneer is er helemaal blij mee gelukkig! Vooral de bankjes bevallen hem goed, kan hij lekker zitten haha. De schommel is het helemaal, niet de gewone schommels, maar we hebben een netschommel. Hij gaat erin liggen en kan zo heerlijk relaxen.

Een lekker weekje als ik zo terug kijk! En dat weertje, heerlijk! Mag van mij wel zo blijven, al had ik het ook wel leuk gevonden als we hadden kunnen schaatsen natuurlijk.

Heb jij nog leuke beleefd afgelopen week? Was er ook iets bij waar je echt heel gelukkig van werd? 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


 

29 thoughts on “|| Happinessfromus #9 ||

  1. Ik ben ook helemaal gek van de Action, ik kan er niet gewoon heen gaan, kom altijd met allerlei knutsel spullen terug 🙂 Wij hadden vakantie afgelopen week, wat een geluk met het weer hadden we.

  2. leuk dat je een insectenhotel gaat ophangen! Als je goed let op de plaats waar je het ophangt zullen er zeker insecten in gaan zitten, al kun je die niet altijd zien. wij hebben ook een insectenhotel en een plekje in de tuin waar de insecten kunnen overwinteren en we zagen een week geleden al de eerste bijen dus het heeft effect gehad! Action ga ik eigenlijk niet meer naartoe, maar dat kan je ook lezen in mijn blog 🙂 we zijn veel minder spullen gaan kopen en dat maakt ons net zo gelukkig en veel vaker tevreden!

  3. Wat leuk dat je aandacht besteedt aan insectenhotels! Het zal zo fijn zijn voor de dieren als ieder huishouden er minstens een in de tuin zal zetten! Zelf kies verder graag voor kwaliteit, en hier investeer ik dan ook graag in. Ik word blij van mooie spullen die lang meegaan. Is tenslotte ook veel duurzamer ☺️🌿

  4. Leuk dat je zo lekker bezig bent met het decoreren van je tuin! Mocht je geen insecten krijgen, dan hoeft dat niet aan je tuin te liggen trouwens.. Er schijnen nogal wat insectenhotels in omloop te zijn die niet per se geschikt zijn omdat de diameters van de bamboestokjes te groot zijn of worden er dennenappels, houtblokjes en plankjes gebruikt. Daar heb ik zelf ook eens op mis gegrepen. Maar misschien heb je straks wel een tuin vol met diertjes, leuk!

  5. Ik heb bij de action gewerkt, fijne winkel alleen de kwaliteit is niet altijd top. Wat te verwachten is voor dat geld. Wel leuk om nieuwe dingen te proberen!

  6. Ik kom eigenlijk nooit bij de Action én ik had nog nooit van een insektenhotel gehoord. Heel leuk! Ga ik halen met mijn zoontje, hij gaat het idee erachter vast heel tof vinden.

  7. Toen mijn dochters klein waren hadden we ook een zo’n XL schommelset met glijbaan in de tuin. Ze vonden het geweldig! En voor mama ook fijn om zo’n speeltuin dichtbij huis te hebben waar je ze in de gaten kan houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...