|| Happinessfromus #zomervakantie 2019 ||

Happinessfromus #zomervakantie 2019

|| Happinessfromus #zomervakantie 2019 ||

Vakantie tijd! Afgelopen twee weken hebben wij vakantie gevierd! Even wat minder online en tijd samen besteden… We hebben leuke dingen gedaan, maar ik had ook heel veel pech… Wat er allemaal gebeurd is? Dat lees je in deze happinessfromus #zomervakantie 2019.

Happinessfromus #zomervakantie 2019

De vakantie zit erop…

Zo, onze vakantie zit erop voor dit jaar! Afgelopen weken is er geen Happinessfromus blog online gekomen en dat was niet zonder reden ;). Op mijn site staan natuurlijk mijn adres gegevens, al die zijn die sowieso makkelijk te achterhalen… In het kader van geef inbrekers geen kans zet ik nooit vooraf op de blog wanneer we dingen gaan ondernemen, maar pas achteraf. Nu weet ik ook wel dat als ze in willen breken, ze het toch wel doen, maar dan kan ik mezelf in elk geval niets kwalijk nemen!

Waar ging de reis heen?

Je raadt het vast wel, maar wij zijn lekker twee weken naar de camping geweest! Eigenlijk wilden we dit jaar vliegen, maar dat is hem helaas niet geworden… Daarnaast is Manlief nog steeds niet de oude, dus we besloten rustig aan te doen. Wel ging mijn nichtje weer mee op vakantie, net als vorig jaar. Daan en zij hebben het zo leuk samen!

#Pechvogel

Dat Manlief nog niet zo lekker loopt zonder al te veel pijn is vervelend, maar ik kon prima lopen. Kon ja! Want ik presteerde het om op onze eerste vakantiedag van het caravan afstapje te vallen… Auw! We hebben direct gekoeld, met zakken patat, want dat was het enige koude dat voor handen was. Gevolg mega dikke voeten en hele zere tenen. Schoenen kon ik echt niet aan en lopen was super moeizaam. Gelukkig is het onderhand wel wat beter, al kan ik nog steeds niet al mijn schoenen aan! Hoop dat dat nog wel een beetje bij trekt.

Leuke uitjes!

Doordat we allebei niet heel goed en ver konden lopen hebben we het rustig aan gedaan. Daan wilde graag naar Nienoord naar de treintjes, dus dat hebben we gedaan… Esmee had ook wilde plannen en die koos voor Duinen Zathe. Op beide plekken hebben ze zich heerlijk vermaakt! Leuk om te zien dat nu Daan groter is, hij het ook in dit soort parken prima naar zijn zin heeft!

Campinglife…

En verder hebben wij gewoon lekker niets gedaan. Gezwommen wanneer het er warm genoeg was, de kids hebben hele dagen gespeeld in het zand en manlief kon lekker vissen. Ik heb me prima vermaakt met een boekje, maar ook gewoon genietend van het kijken naar mijn mannen! De vakantie was anders dan we bedacht hadden, maar al met al hebben we er wel echt van genoten!

Wat je allemaal ziet op de foto’s?

  • Treintjes kijken en spelen! De grootste hobby’s van Daan… Een bezoekje aan Nienoord kon dus niet ontbreken tijdens onze vakantie.
  • Esmee mocht natuurlijk ook “kiezen” en die ging voor Duinen Zathe… Lekker in auto’s rond crossen, in de achterbaan en lekker klimmen.
  • Waar is mijn station? Jeetje, ik ben super blij met onze nieuwe auto, maar ik mis toch echt wel ruimte!
  • Kijk mijn unicorn! Hij is echt mega groot… Helaas was het niet steeds prachtig weer, maar hij blijft gaaf!
  • Even een vakantiekiekje met manlief!
  • Op de camping moet je ook afwassen… Ook Daan hielp flink mee!
  • Voetjes omhoog en koelen met patat! Tja, het was niet anders…

Dat was Happinessfromus #zomervakantie 2019
Ben jij al op vakantie geweest of ligt het nog in de vooruitzichten?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...