Helaas

Helaas, ik besta niet meer…

Helaas…

Hi! Wat leuk dat je Happinessfromme komt bezoeken!

Helaas zijn aantal categoriën van de website verdwenen… Waarom? Ze waren gedateerd, niet meer van toepassing en eigenlijk alleen opvulling van de site. Ik heb dus besloten om te verwijderen van Happinessfromme.

Maar niet getreurd! Er staan nog super veel leuke dingen op Happinessfromme!


Lekker koken!

Ik ben graag in de weer met mijn slowcooker en heb dan ook een aantal heerlijke recepten op de website staan! Het leuke is, er komen nog steeds nieuwe recepten bij.
>> Snuffel eens rond tussen de slowcooker recepten. <<

KokenKoken

Een webshop…

Wist je dat er op Happinessfromme ook een webshop was? Er staan met name leuke werkboekjes voor kleuters in, maar ook een eetdagboek, mijlpaalkaarten die je helpen om leuke foto momenten tijdens je afvalproces vast te leggen en een blogplanner!
>> Ik neem een kijkje in de webshop. <<

Reviews en Recensies!

Ik vind het echt super leuk om nieuwe producten te ontdekken en deel dan ook graag mijn bevindingen met jullie over deze producten! Het zijn echt super veel verschillende dingen, denk aan; boeken, speelgoed, eten&drinken, beauty en meer…
>> Ik ben benieuwd naar de boek recensies! <<
>> Reviews zijn meer mijn ding, stuur mij daar heen. <<

Het ouderschap

Natuurlijk zijn er ook nog super veel berichten die te maken hebben met het ouderschap! Want… een moeder is nooit uitgeschreven over onderwerpen die met het ouderschap te maken hebben! Daarnaast vind ik het super leuk om mijn bevindingen te delen, wie weet kan jij er ook wat mee! Zo vind ik het heel leuk om spelletjes&speelgoed te testen en hier een leuk artikel over te schrijven. Daarnaast schrijf ik ook graag over activiteiten&uitjes, want wat is er nu leuker dan er samen op uit te gaan?
>> Stuur mij naar de algemene berichten over het ouderschap! <<
>> Ik wil meer lezen over Spelletjes & Speelgoed. <<
>> Activiteiten&Uitjes spreken mij aan, stuur mij daar heen! <<

Winnen?

Soms loopt er ook een leuke winactie op Happinessfromme!
>> Ik wil graag even kijken of ik een leuke prijs kan winnen! <<

Zoeken


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?