Het Team!

Reviews en recensies kan ik natuurlijk niet allemaal alleen doen! Gewoonweg omdat sommige dingen helemaal niet voor volwassenen bedoeld zijn. Denk aan kinderboeken en speelgoed, ik kan mijn mening daar als ouder zijnde wel over geven, maar het is natuurlijk ook heel belangrijk dat de kinderen het leuk vinden! Daarom heb ik daar een leuk team voor. Bij een samenwerking mag u altijd aangeven wie het volgens u het beste kan testen. Het team bestaat natuurlijk uit Daan en zijn neefjes en nichtjes. Hieronder kan je meer over ze lezen.

Met zes kinderen in het team en een zevende op komst, kunnen we een heleboel verschillende dingen testen, die ik dan op de blog kan bespreken om zo andere ouders te informeren. Ik vind het één van de leukste dingen die er is. Ik heb geprobeerd hun interesses te omschrijven, maar die zijn eigenlijk net zoals bij alle kinderen. Divers en wisselvallig! De jongens zijn echte jongens en de meid(en) echte meisjes. Ze houden allemaal van buiten spelen, spelletjes doen en een leuk boek op zijn tijd. Knutselen vinden ze ook allemaal wel leuk, maar bij de heren is het soms even afwachten. Nieuwe dingen zijn de wel altijd voor in! Speelgoed van de jongsten wordt ook gerust door de ouderen gebruik en andersom. Voor jongens of meisjes boeit ze ook niet zo veel, als ze het leuk vinden, dan vinden ze het leuk!

Daan (3)

Daan kent iedereen die mijn blog leest al goed. Hij is namelijk mijn zoon en je leest wel vaker wat over hem in de blog. Het is een heerlijk vrolijk jongetje, dan eigenlijk overal wel plezier uit weet te halen.

Quinten (8)

Quinten is een slim jongetje, dat graag alles wil weten. Hij is dol op elektronica en onderzoeken. Ook echte jongensspelletjes speelt hij graag!

Esmee (5)

Esmee is een echt meisje meisje. Ze houdt dan ook van echte meisjes dingen, mooie kleren, mooie haren. Daarnaast vindt ze het heerlijk om leuke dingen te maken, zoals armbandjes, kettingen en tasjes.

Dominick (4)

Dominick is een wat stillen jongetje, maar kan in stilte heerlijk genieten van de dingen waar hij mee bezig is. Hij gaat er dan helemaal op en wil liever niet gestoord worden. Ik geef hem geen ongelijk!

Silvan (8)

Silvan is vooral dol op de natuur en technologie. Bouwen heeft hij niet zoveel mee, maar samen spelletjes doen vindt hij wel heel gezellig. Hij is altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen.

Lorenzo (3)

Lorenzo, net zo oud als Daan en ze spelen dan ook graag samen. Lorenzo houd echt van knutselen en kwebbelt de hele dagen maar door. Net als Daan vind hij samen spelletjes spelen heel gezellig.

Baby meisje (verwacht april 2019)

 

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...