Home Party !

Ben je fan van de geuren, of ben je heel benieuwd wat het is en hoe ze ruiken? Dat kan ik me heel goed voorstellen. Als je weet wat je wilt, dan is het niet moeilijk om een geur te kiezen. Maar wat nou als je geen idee hebt? Dan kan je vanaf nu kiezen voor een home party!

Home Party

Tijdens een home party kom ik bij u thuis en neem ik geur samples (op dit moment heb ik er 20-35)* mee. Op deze manier kunnen u en de gasten kennismaken met de geuren en een bestelling plaatsen. Een home party is gratis, maar er gelden wel een aantal voorwaarden;

 • Minimaal 6 gasten
 • Binnen 20 km. van Veendam
  (Daarbuiten mag ook, maar dan vraag ik een reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer).
 • Vooraf betalen (mag ter plekke contant, via een betaalverzoek of zelf overmaken).
 • Thuisbezorgd bij de gastvrouw (2-5 werkdagen nadat alle betalingen binnen zijn).
  (De gastvrouw ontvangt alle producten die op de home party besteld zijn en draagt er zorg voor dat alle gasten hun bestelling krijgen.)
 • Afhankelijk van de verkoop van de avond, ontvangt de gastvrouw een shoptegoed, waarvoor ze nog iets uit mag zoeken. (Indien het shoptegoed te weinig is voor een product, mag er uiteraard ook nog bijbetaald worden. Het shoptegoed mag niet ingewisseld worden op producten die eerder die avond besteld zijn!)
  – Verkoop van € 50,00 – € 75,00 = € 5,00 shoptegoed
  – Verkoop van € 75,00 – € 100,00 = € 7,50 shoptegoed
  – Verkoop van € 100,00 – € 150,00 = € 10,00 shoptegoed
  – Verkoop van € 150,00 – € 200,00 = € 15,00 shoptegoed
  – Verkoop van € 200,00 – € 300,00 = € 20,00 shoptegoed
  – Verkoop van € 300,00 of meer = € 25,00 shoptegoed

*Het assortiment samples is vrij groot, maar mocht er vanuit uzelf of uw gasten een verzoek zijn voor bepaalde geuren, dan kunt u dit laten weten. Ik zorg er dan voor dat ik deze samples nog bestel, zodat ze geroken kunnen worden op de party. (De samples worden niet kosteloos uitgedeeld, indien uzelf of gasten wel graag een sample voor zichzelf willen, dan kost dit € 0,30 per stuk. Dit moet ook vooraf betaald worden.)

Party organiseren?

Enthousiast geworden? Vul dan nu onderstaand formulier in en dan plannen we een dag voor een party. Een party duurt gemiddeld 1-2 uur (afhankelijk van de opkomst, vragen, gezelligheid en afhandeling natuurlijk). Een party kan op vrijwel alle dagen, overdag of in de avond, uiteraard even in overleg. U kunt op het onderstaande formulier uw voorkeuren aangeven. Ik zorg dat u een digitale uitnodiging krijgt die u kunt versturen, indien dit gewenst is natuurlijk! Op deze uitnodigingen staat een link naar de actuele catalogus en de geuren inspiratie lijst.

Back To Top
Copyright © 2019 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.