Persoonlijke muurdecoratie sterrenhemel en canvas
Home

3x mijn nieuwe persoonlijke muurdecoratie! [+Korting!]

Doe mij maar persoonlijke muurdecoratie, ook al vind ik sommige schilderijen ook heel erg mooi, persoonlijke muurdecoratie geeft voor mijn idee toch een beetje dat intieme wat ik in mijn huis nodig heb. Eens in de zoveel tijd vind ik het leuk om alle muurdecoratie weer eens te vervangen. Schilderijen en foto’s die er hangen berg ik dan op en vervang ze door een mix van oude en nieuwe schilderijen en foto’s. Deze keer bestelde ik een paar toffe items via BesteCanvas.nl, waaronder een persoonlijke sterrenhemel, canvas schilderijtjes en retro schilderijtjes.

Ik mag dus graag het interieur veranderen. De meubels hebben geregeld een andere plaats als de man des huizes thuis komt na een dagje werken. Het is dat ik de muren niet gemakkelijk een ander kleurtje kan geven, anders had ik dat ook gedaan! In plaats daarvan hebben wij vrij veel muurdecoratie hangen. Bij het veranderen van het interieur is het natuurlijk wel zo leuk om de muurdecoratie ook te veranderen.

Persoonlijke muurdecoratie

Zoals ik al schreef vind ik persoonlijke muurdecoratie heel leuk. Het laat een stukje van je leven zien en dat persoonlijke vind ik belangrijk in een interieur. Natuurlijk is sommige muurdecoratie die niet persoonlijk is ook heel mooi, als er maar een goede mix in te vinden is! Waarschijnlijk ben je nu wel nieuwsgierig geworden naar mijn bestelling? Daar vertel ik je graag meer over…

Persoonlijke sterrenhemel

De persoonlijke sterrenhemel is echt mijn topaankoop geweest! Je vult de gevraagde datum en tijd in en automatisch wordt de sterrenhemel gegenereerd. Je kunt kiezen uit verschillende toffe kleuren en lijsten, daarnaast kan je ook verschillende aanpassingen doen aan de sterrenhemel en de tekst.

Ik heb gekozen voor de datum en tijd van Daan zijn geboorte en ben er echt super blij mee! Op dit moment heeft hij een mooi plekje in onze kamer, maar later mag Daan hem hebben.

De sterrenhemel is het perfecte cadeau voor bijvoorbeeld de geboorte van een kind, afstuderen, trouwen of een andere grote levensgebeurtenis!

Canvas en retro schilderijen

Naast de sterrenhemel bestelde ik nog twee kleine canvas schilderijtjes om naast de klok te hangen. Daar hing een grotere lijst met een collage van foto’s, maar dat oogde toch wel heel erg druk. Met deze kleinere schilderijtjes oogt het veel rustiger. Daarnaast vind ik het gewoon super mooie en vrolijke foto’s van Daan.

Ook bestelde ik twee retro schilderijtjes. Dit is voor mij nieuw, maar ik vind het idee echt heel erg leuk! Op dit moment hangen ze nog niet, want ik wil ze graag een plekje in de trapopgang geven als die klaar is.

Meer muurdecoratie

Naast de sterrenhemel koos ik dus voor de vertrouwde canvas schilderijen en voor een retro canvas. Wat ik ook heel gaaf vind is een foto op plexiglas. Dit is een hele gave optie voor scherpe foto’s in een hoge resolutie, maar natuurlijk ook voor al je andere mooie foto’s. Een foto op acrylglas laat een grote scherptediepte zien, waardoor je foto er heel professioneel uitziet. Door het glanzende acrylglas laat de foto vanuit iedere hoek zijn maximale expressiviteit zien.

Mix Pix

Een ander tof idee vind ik de Mix Pix, waarmee je zelf een hele mooie fotomuur samen kunt stellen. Eigenlijk wilde ik dit in plaats van de retro canvas, maar wij hebben behang met heel veel reliรซf en ik wilde niet het risico lopen dat het toch niet zou blijven zitten. Toch staat dat nog steeds erg hoog op mijn verlanglijstje!

Een kortingscode voor jou!

Namens BesteCanvas.nl mag ik jullie een kortingscode aanbieden. Met de code HAPPINESSFROMME krijg je 10% extra korting op je bestelling! Dat is leuk meegenomen, want ook al zijn alle producten van BesteCanvas.nl al heel betaalbaar, extra korting is natuurlijk altijd leuk! (Voor 17,91* excl. verzendkosten heb je bijvoorbeeld al een persoonlijke sterrenhemel van 40×30 cm. excl. lijst. *Gerekend met de prijs geldend op het moment dat ik dit artikel schreef.)

Wat heb jij het liefste aan de muur hangen?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.