De bloemetjes binnen zetten!
Home

De bloemetjes binnen zetten!

Bloemen, ze brengen zoveel vreugde met zich mee! Althans, ik word er vrolijk van als ik gekleurde bloemen zie. Maar nu moet ik eerlijk bekennen dat ik niet zo’n hele goede verzorgster ben van planten. Dat niet alleen, er is nog een reden dat we (bijna) geen planten in huis hadden… Dat verandert nu, want we gaan de bloemetjes binnen zetten!

De bloemetjes binnen zetten!

Vorige week waren we even naar de Intratuin en daar zag ik ze staan, een potje afgeprijsde narcissen… We waren de kamer aan het veranderen geweest en Daan had weer een bureautje. Toen bedacht ik me, want als hij nu een plantje krijgt voor op zijn bureautje waar hij voor moet zorgen? Ik vond het een goed idee, want รฉรฉn euro voor dit plantje, dat is toch niet teveel?

Maar wat vond Daan daar nou eigenlijk van? Het arme kind is helemaal geen bloemen en planten gewend in huis! Waarom dat is zal ik je straks even vertellen… Het groen wat er staat is nep en hoeft alleen af en toe even af gestoft te worden ๐Ÿ˜‰ Dat terwijl groen in huis juist zo gezellig is!

Daan is gek op bloemen en de natuur en is dan ook helemaal gelukkig met zijn eigen plantje. Hij krijgt genoeg water (verzuipt bijna), maar hij krijgt tenminste water! Ik denk dat Daan groenere vingers heeft dan ik!

Meer groen in huis

Tja, als Daan dan een bloemetje heeft, dan kunnen papa en mama natuurlijk niet achter blijven. Manlief heeft beloofd de verzorging van de plant op zich te nemen. Het lukt me prima om mijn peuter in leven te houden, maar een plant, nee dat vind ik lastiger. In het tuincentrum hebben we een leuk plantje uitgezocht die een mooi plekje heeft gekregen. Hebben we toch een beetje echt groen in huis!

Maar waarom waren er geen echte planten?

Nou, dat heeft dus een aantal redenen. Ten eerste ben ik gewoon heel slecht in de verzorging van planten. Ik geef ze of teveel water, of te weinig water… Voor ik het weet zijn ze dood. De tweede reden was dreumes Daan, die graag de plantjes sloopte. Overleefden ze mij, dan kwamen ze Daan tegen. Maar wij waren nog niet eens de grootste boosdoeners! Nee, dat zijn onze drie beesten. Ze vreten echt alles op was los en vast zit en planten zijn een grote favoriet. Daan zijn plant was er ook al bijna niet meer, maar Daan was zo boos op ze, hij zal wel indruk gemaakt hebben ๐Ÿ˜‰ !

Ik ben echt blij met een beetje echt groen in huis! Het brengt gewoon een soort van gezelligheid met zich mee! Nu nog in leven proberen te houden ๐Ÿ˜‰ . Wie weet komen er dan binnenkort nog meer echte planten bij en kunnen de neppers naar zolder!

Heb jij een beetje groene vingers? Wat is jou lievelingsplant in huis?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


16 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.