Creative Use of Technology!
Home

Creative Use of Technology! | Prachtige creaties

Bijzondere producten, ik houd daar wel van! Creative Use of Technology heeft prachtige producten die niet alleen leuk zijn voor jezelf, maar ook om aan iemand cadeau te doen! Denk hierbij aan bijvoorbeeld mooie (gegraveerde) sieraden en toffe home decoraties. In dit artikel laat ik je onder andere mijn gepersonaliseerde horloge zien, waar ik echt super blij mee ben!

Gepersonaliseerde sieraden, dat vind ik echt geweldig! Ze maken de herinnering aan het moment waarop je het sieraad kreeg nog mooier. Aan de andere kant kunnen ze je ook juist aan een bijzonder moment doen herinneren! Zo heb ik samen met mijn man ook een koppel armband. Daarnaast vind ik gepersonaliseerde items in het interieur ook heel gaaf, de 1:1 geboorteposter van Daan is echt zo’n item dat ik niet zou willen missen!

Creative Use of Technology

Genoeg over mijn passie voor gepersonaliseerde items, nu meer over Creative Use of Technology! Creative Use of Technology is een bedrijf met prachtige creaties van hout, waarvan sommige artikelen ook nog eens te graveren zijn. In dit artikel vertel ik je meer over een aantal leuke producten uit hun assortiment.

Houten horloge

Ik zie je denken bij het lezen van de tussen kop, een houten horloge? Jazeker, een houten horloge. Zelf heb ik het ook even goed moeten bekijken, maar ik moet zeggen dat het een prachtig product is! Ik ben echt super blij met dit horloge en is me alleen door de tekst al heel erg dierbaar. Daarnaast is het design ook super gaaf en een keer iets anders dan dat iedereen gewend is.

Je kan je eigen houten horloge ontwerpen met de design tool. De houten horloges worden op maat gegraveerd met je eigen persoonlijke tekst en zijn gemaakt van echt hout en leer!

Creative Use of Technology horloge
Creative Use of Technology horloge

Houten onderzetters

Sinds de komst van Daan gebruik ik zelden onderzetters, eigenlijk alleen omdat meneer ze als een frisbee gebruikt en daar waren mijn glazen onderzetters niet tegen bestand.

Deze prachtige onderzetters zijn van hout en dus niet zo makkelijk te breken! Daarbij komt Daan komt nu op een leeftijd dat hij alles beter begrijpt en dus vind ik het tijd voor nieuwe onderzetters, zodat de tafels hier in huis ook minder te lijden hebben.

Houten laser gesneden onderzetters.

Laser gesneden

Houten laser gesneden onderzetters.De onderzetters worden met de laser gesneden. Elke set bestaat uit 4 stuks die in een mooi doosje zitten. Er zijn 4 verschillende designs verkrijgbaar: Organo, Spiro, Symmero, Naturo. Voor diegene die echt niet kan kiezen is er een set met van alle designs één.

Aangezien ik iemand ben die niet goed kan kiezen en daarbij ook wel van een beetje variatie houd, heb ik gekozen voor een set met van alle designs één. Ze zijn heel mooi en passen goed bij onze landelijke tafel. Alleen jammer voor Daan, hij gaat ze niet in handen krijgen, want ik zou het super jammer vinden als ze toch kapot gaan.

Message in a Bottle

Ik ben dol op sieraden en was dan ook heel enthousiast toen ik deze mooie message in a bottle kettingen zag. Het zijn niet zomaar sieraden, maar ze brengen een boodschap met zich mee.

De verpakking vertelt je wat de boodschap is, maar hij zit ook gevangen in het flesje, zodat je hem altijd bij je kan dragen. Er zijn in totaal 4 verschillende boodschappen flessenpost beschikbaar; Ik hout van jou, Je bent een kei, Je bent mijn kosmos en Zand erover.

Bericht in een flesje als sieraad. Message in a bottle ketting.

De producten van Creative Use of Techonolgy zijn origineel, creatief en persoonlijk en zijn daarom heel geschikt als cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum en in deze tijd ook zeker voor de kerstdagen onder de boom!

 

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.