Home

Een moderne keuken in een jaren 30 huis?

Toen wij ons huis meer dan tien jaar geleden kochten, vond ik een moderne in een jaren 30 huis niet passen. Inmiddels ben ik daar wel van terug gekomen, want waarom zou het niet kunnen? Op dit moment zijn de huizenprijzen natuurlijk extreem hoog en je ziet dan ook dat veel mensen voor een opknaphuis gaan. Een goed voorbeeld daarvan vind ik wel het programma “kopen zonder kijken”. Ook daar wordt wel vaker voor een moderne keuken in een ouder huis gekozen en het resultaat vind ik altijd prachtig!

Nu hebben we natuurlijk niet allemaal het budget dat de mensen in dat programma te besteden hebben, maar een huis opknappen kan je ook in kleine stappen doen. Op die manier doen wij het ook met ons huis. Ondertussen zijn we wel al zolang bezig dat de keuken wel weer een update kan krijgen, maar aan de andere kant is hij nog helemaal prima, dus waarom zouden we dat doen?

Een moderne keuken in een jaren 30 huis?

Een moderne keuken in een jaren 30 huis kan dus prima. Aan de ene kant ben ik ontzettend blij met de keuken die we hebben, maar aan de andere kant vind ik hoogglans wit ook heel erg mooi. Om nu alleen om de kleur een keuken te vervangen is natuurlijk een beetje jammer, maar als ik nu een nieuwe keuken uit zou mogen kiezen, dan zou ik zeker voor een modernere keuken kiezen!

Altijd blijven dromen!

Dromen mag je altijd hebben toch? Wat ik prachtig vind is dus een hoogglans keuken met houttinten of met een zwart blad, een kookeiland, een barretje en van alle gemakken voorzien. Ik ben dan ook echt zo iemand die lekker over het internet surft om weg te zwijmelen bij de mooiste keukens. Zo kwam ik bijvoorbeeld bij Goergen keukens op de website terecht, een website waar je heerlijk weg kan zwijmelen bij prachtige keukens.

Basis of luxe?

Het belangrijkste is natuurlijk dat de basis van je keuken goed is, maar een beetje luxe vind ik ook wel heel erg fijn! Natuurlijk moet een budget het dan wel toelaten, maar als we het dan over dromen hebben, dan mag ik best over een beetje luxe dromen vind ik. Ik vind een SieMatic keuken bijvoorbeeld heel erg mooi. Ze zijn er in verschillende designs, modern, innovatief en van een goede kwaliteit.

Een jaren 30 huis en op zoek naar een keuken?

Toen wij ons mooie huisje kochten twijfelde ik dus heel erg of een moderne strakke keuken wel in een jaren 30 huis zou passen. Ondertussen ben ik ervan overtuigd dat een moderne keuken in een jaren 30 huis dus prima kan. Het gaat er immers om wat jij mooi vindt en niet wat andere mensen ervan vinden! Achteraf zou ik het dus wel anders willen doen, ondanks dat ik nu nog steeds best tevreden ben met onze huidige keuken.

Wat vind jij? Een moderne keuken in een jaren 30 huis? Ja of nee?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron beeld; Max Vakhtbovych Pexels (Gratis stockfoto – Canva)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.