Home

Een waskom op het wastafelmeubel, een chique look!

De badkamer simpel en saai? Dat is helemaal niet nodig! Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen smaak qua badkamer en dat kan ook prima gerealiseerd worden met alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn! Zelf zou ik niet zonder een bad kunnen, terwijl de man des huizes liever een douche heeft. Een wastafel is natuurlijk een must! We hebben nu een vrij simpel design, maar als ik iets nieuws zou mogen kiezen, dan had ik het wel geweten! Ik zou graag een waskom op het wastafelmeubel willen hebben, dat vind ik zo’n toffe uitstraling hebben!

Ik ben echt iemand die graag in de badkamer is. Niet zozeer om te douchen, dat doe ik ‘s ochtend even snel, maar om lekker te ontspannen! Zo vind ik het heerlijk om in bad te liggen, een boekje erbij even lekker tot rust komen. Daarnaast ben ik ook graag aan het “tutten”, heerlijk om even de tijd voor mezelf te hebben! Het is echt heerlijk om mij in de badkamer “op te sluiten” en dankbaar gebruik te maken van een beetje me-time! Nu ben ik dus helemaal niet ontevreden over onze douche, maar als ik het opnieuw mocht doen, dan had ik zeker andere keuzes gemaakt!

Een waskom op het wastafelmeubel

Het eerste wat ik anders zou doen is ons wastafelmeubel veranderen. We hebben een dubbele wasbak met daaronder een lade. Het ziet er prima uit hoor, maar onder het meubel zit een grote loze ruimte, waar je eigenlijk niets mee kan. Een groter wastafelmeubel zou dan natuurlijk ideaal zijn! Het liefst met deurtjes ervoor, zodat het ook straks en netjes lijkt. Wat ik in mijn hoofd heb, is alleen niet echt te krijgen! Ik had dus al bedacht dat we er zelf wel één konden maken, maar dat ziet de man des huizes niet echt zitten.

Natuurlijk zijn er online genoeg tips voor het verbouwen van je badkamer te vinden, maar dat is natuurlijk geen garantie dat het ook allemaal lukt! Ik had een mooi houten meubel bedacht, die bijna tot de grond reikt, zodat we al onze handdoeken en goed in op kunnen ruimen. Het ziet er best makkelijk uit, maar je moet natuurlijk ook alle materialen aanschaffen. Als het dan niet lukt met zelf klussen, dan moet je alsnog iets anders kopen.

De keuze om het zelf maken valt dus af, maar een wastafelmeubel met twee lades onder elkaar zou ook al een hele verbetering zijn! Ik zou ook direct de kleuren veranderen trouwens. We hebben nu een donker meubel, wat overigens prima lijkt, maar toch zou ik bij een verandering voor een lichter meubel gaan.

Een wasbak of een waskom kopen?

Ik vind de keuzes die je moet maken bij het aanschaffen van een compleet badkamermeubel spannend, maar ook heel leuk! Ga je bij je wastafel meubel bijvoorbeeld een wasbak of een waskom kopen? Wat ik heel tof vind is een waskom op het wastafelmeubel. Ik vind dat een hele chique uitstraling hebben. Natuurlijk is met een normale wasbak ook niets mis, maar een waskom vind ik er persoonlijk gewoon heel mooi uitzien! Ik visualiseer dan even een licht (grijs of houten) meubel met twee lades onder elkaar en dan twee grote ovale witte waskommen erop. Een paar leuke accessoires erbij, dan is het helemaal af!

Wat is het toch heerlijk om over dit soort dingen te dromen!

Want dromen, dat is waar het eerst bij blijft vrees is! De badkamer is nog in een prima staat en er zijn andere dingen die eerst verbouwd en afgemaakt moet worden in huis…


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Pexels

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.