Foto op canvas, DE persoonlijke touch!
Home,  Review

Foto op canvas, DE persoonlijke touch!

Hoe breng je persoonlijke dingen terug in het interieur? Wat mij betreft zijn foto’s daar ideaal voor! Een foto in een lijstje of juist een mooie foto aan de wand. Met ons nieuwe interieur wilde ik ook iets nieuws aan de muur, een mooie gezinsfoto! Een foto op canvas van ons drieën die de lege wand mooi op kan vullen en dat is gelukt!

Een foto op canvas

Persoonlijk ben ik dol op foto’s in de woonkamer. We hebben op elke wand ook wel een foto hangen! Maar nu we nieuwe meubels hebben, ontstond er een lege wand… Tijd voor nieuwe wanddecoratie dus! Een gezinsfoto op canvas leek mij wel wat. We hadden geen leuke foto van ons drieën en dus moest die gemaakt worden. Dat viel niet mee… Één van ons drieën stond er wel raar op, het licht was niet goed of er was iets anders niet goed. Uiteindelijk is de keuze op een foto gevallen die niet perfect is, maar wel precies zoals we zijn;

foto op canvas

Een goede keuze maken…

Op het gebied van foto’s voor aan de muur zijn er vele bedrijven waar je voor kunt kiezen. Wij hebben de foto bij Fotofabriek.nl besteld en dat is me heel goed bevallen. Het uploaden van de foto ging gemakkelijk, alleen kreeg ik steeds een foutmelding. Na contact te hebben gehad bleek de foto wel goed en is hij gewoon afgedrukt. De canvas is vrij groot (90×60), misschien dat het programma daarom dacht dat het niet goed zou gaan met de foto. Ik vond het dan ook wel spannend toen hij geleverd werd, maar hij is echt perfect!

Waar moet hij hangen?

Ik ben nogal neurotisch als het gaat om hoe dingen in huis staan. Alles moet symmetrisch en lijnen moeten vooral niet afwijken 😉 . Maar nu was het zo dat er twee schroeven in de kale muur zaten, waarvan het fijn zou zijn als je die niet meer zag. Dat betekende dat de canvas niet recht boven de tv zou komen. We hebben hem opgehangen om te kijken hoe het zou lijken en verbazingwekkend vind ik het zo heel erg leuk geworden! Het geeft een beetje een speels effect en niet statisch. We laten hem dus lekker zo hangen!

Heb jij ook een leuke foto op canvas in huis?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

10 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.