Snoozle Loop Krabpaal voor Katten Lana
Home

Krabpaal voor katten, de Snoozle Loop krabpaal

Een krabpaal voor katten is bij ons in huis echt nodig! We hebben twee schatten van katten, maar die nageltjes… Beide katten hebben we uit een benarde situatie gered en ik zou echt niet zonder ze willen. Wel zonder hun nageltjes trouwens! Nu hadden we natuurlijk wel een krabpaal in huis, maar dat was het niet. Nu mochten we de Snoozle Loop krabpaal proberen en ik kan je al verklappen dat iedereen daar blij mee is!

Nu zie ik altijd super mooie foto´s voorbij komen, waar katten dan super leuk poseren. Ik kan je vertellen, dat hebben we geprobeerd, maar helaas zijn Lana en Noor geen fotomodellen! Vanaf een afstand hebben we wel wat foto´s kunnen nemen, maar doordat ze ingezoomd zijn, zijn de foto´s van mindere kwaliteit dan je van mij gewend bent. Natuurlijk heb ik de Snoozle Loop krabpaal  wel goed voor je op de foto kunnen zetten!

Een krabpaal voor katten

Als je een kat hebt, of meerdere katten, dan is een krabpaal natuurlijk onmisbaar in huis! Bij een krabpaal denk je waarschijnlijk aan een soort paal met een huisje en/of mandje. Maar wist je dat er ook krabpalen van karton voor je katten zijn? Onze katten hadden meer interesse in onze meubels als krabpaal dan in de krabpaal. Gelukkig kan ik zeggen dat hun interesse ondertussen is verplaatst naar de Snoozle Loop krabpaal! Een krabpaal waar ik je in dit artikel meer over ga vertellen.

De Snoozle Loop krabpaal

Katten hebben een krabpaal nodig, niet alleen om lekker op te liggen of te spelen, maar zeker om hun nagels goed te kunnen verzorgen. Een krabpaal staat alleen niet altijd even leuk in je interieur. De Snoozle Loop krabpaal is dat wel! Het is een moderne krabpaal, waar je kat op kan spelen, slapen, chillen en natuurlijk krabben! Het design van de krabpaal zorgt ervoor dat hij ook leuk in je interieur staat.

Snoozle Loop Krabpaal voor Katten

Gemaakt van karton…

Deze krabpaal voor katten is gemaakt van karton. Ik zie je denken, een krabpaal van karton, is dat wel wat? In de ogen van je kat is dat zeker wat! Want hoe vaak kruipt jou kat bijvoorbeeld in een doos die je hebt laten slingeren? Hier in huis was dat een favoriet plekje. Een kartonnen doos is alleen niet zo stevig en dat is de Snoozle Loop krabpaal wel.

Snoozle Loop Krabpaal voor Katten 1

De voordelen van deze krabpaal voor katten

Wij hebben deze super moderne krabpaal van karton dus mogen testen. Aan een product zitten vaak zowel voordelen als nadelen. Laten we met de voordelen van deze krabpaal voor katten beginnen, want die zijn er zeker!

  • Het is een alles in één krabpaal, de katten kunnen op de krabpaal spelen, slapen, krabben en hun nagels slijpen.
  • Er is een ware aantrekkingskracht van het karton op onze katten (dit kan natuurlijk per kat verschillen).
  • De krabpaal is lekker groot, waardoor de katten er ook echt lekker op kunnen gaan liggen.
  • Sinds de komst van de krabpaal zetten de katten liever hun nagels in het karton dan in onze meubels!
  • Hij is gemaakt van milieuvriendelijk golfkarton, wat geurloos is en heeft geen scherpe randen, wel zo veilig voor je kat.
  • Er zouden twee katten tegelijk op kunnen, dat hebben we niet getest, want Lana en Noor wensen niet tegelijk met de krabpaal bezig te zijn. Ze hebben hem liever voor zichzelf.

Zijn er ook nadelen?

Hoewel wij echt super blij met deze krabpaal zijn, zijn er naast de vele voordelen ook wel wat nadelen. Niet zoveel, maar ik wil in mijn eerlijke review ook graag delen wat ik minder vind aan een product. Of het echt nadelen zijn weet ik niet, het zijn meer dingen die een beetje vervelend zijn.

  • Hij is groot! De krabpaal is met zijn formaat (L86cm x B27cm x H27cm) best heel groot. Wij hadden ons daar een beetje op verkeken en de krabpaal neemt nu best veel plek in in de kamer. Niet echt een nadeel aan de krabpaal dus, maar wel handig om even goed naar de afmetingen te kijken.
  • Krabben aan karton betekent rommel! In eerste instantie was ik sceptisch over het karton en dacht ik dat de krabpaal zo kapot zou zijn. Dat valt heel erg mee, al trekken ze er met hu nageltje wel kleine stukjes karton uit. Bij ons betekent dat iets vaker met de swiffer door de kamer, vervelend, maar aan de kant hangen ze nu in ieder geval niet meer met hun nageltjes in de meubelen.

Snoozle Loop Krabpaal voor Katten 2

Wat vind ik van deze krabpaal voor katten?

Ik zie meer voordelen dan nadelen van deze moderne krabpaal en wij zijn er dan ook heel erg blij mee! Wij niet alleen, ook Lana en Noor zijn erg tevreden over de krabpaal. Althans, daar ga ik maar vanuit, want ze zijn er veel mee bezig! In eerste instantie moesten ze wel even aan dat grote dingen wennen, maar dat is helemaal goed gekomen.

Onze meubelen zijn nu veilig, al lijkt het soms wel een karton snipper feestje in de woonkamer! Maar goed, dat extra schoonmaken heb ik er wel voor over. De katten vermaken zich nu immers met het karton in plaats van met onze meubelen en dat is ook wat waard!.Wij hebben trouwens gekozen voor de krabpaal in de kleur zwart, maar je kan ook kiezen voor de kleur wit.

Waar ik dit artikel begon een foto van Lana en haar altijd vrolijke blik, wil ik hem graag afsluiten met koning Noor op zijn troon. Beiden zijn ze verzot op hun nieuwe krabpaal. Ook op zoek naar een nieuwe krabpaal? Via Happy Animal vind je de best geteste producten voor je huisdier, voorzien van praktische product reviews.

Snoozle Loop Krabpaal voor Katten Noor

Heb jij katten? Zo ja, waar geven zij de voorkeur aan als je kijkt naar een krabpaal voor katten?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.