Home

|| Wooninspiratie || Met sierkussens de boel opfleuren!

Eens in de zoveel tijd is het goed om je interieur eens onder de loep te nemen. Ik doe dat eigenlijk altijd tijdens een wisseling van de seizoenen. In de zomer kies ik voor was zachtere en fleurige kleuren en in de winter kies ik voor meer warmere kleuren. Wat ik tegenwoordig vaak tegen kom zijn kussens die je binnen kunt gebruiken, maar die ook mee naar buiten kunnen. Ideaal! Benieuwd naar waar ik deze winter voor kies?

Met sierkussens je bank opfleuren!

Net voor de zomer hebben wij een nieuwe bank gekregen. Een heerlijke grote hoekbank, waar we met gemak met zijn drieรซn op kunnen liggen. Ik heb destijds nieuwe kussens gehaald en wat nieuwe kussen hoesjes. Deze kleuren passen echter meer bij de lente en de zomer dan bij de winter. Ja, ik verander graag zo nu en dan de boel een beetje!

Wat ik erg mooi vind is de kleur geel en goud die je tegenwoordig veel ziet. Dit in combinatie met warmere kleuren als bruin, donker grijs en zwart en misschien nog een mooie kleur als tegenhanger van het geel en goud. Ik ziet het wel voor me, alleen ja, hoe ga ik aan manlief uitleggen dat ik graag 8 nieuwe sierkussens wil. Hij wordt niet goed denk ik.

Toch denk ik dat ik een goed argument heb! Als ik nu eens kies voor kussens die ook naar buiten kunnen? In de winter kunnen ze dan mooi binnen op de bank. Als het weer dan weer mooier wordt kunnen ze naar buiten, want dan kies ik voor binnen toch weer voor de zachtere en vrolijke kleuren. De kleuren die ik net noemde passen trouwens wel goed buiten. Onze tuinset(s) zijn overwegen bruin en grijs. Geel is natuurlijk ook wel zonnig, dus ik denk dat ik daar alle kanten mee op kan. Dan kan ik in de zomer ter sprake brengen dat er eigenlijk ook nieuwe zitkussens nodig zijn… Sierkussens hoef ik dan in elk geval niet meer te halen ๐Ÿ˜‰

Ik had zelf de volgende sfeer in gedachten;

Sierkussens

Wissel jij ook graag je kussens als de seizoenen veranderen?
Welke sfeer heb jij in gedachten voor de komende tijd?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron afbeeldingen; door de samenwerkende partij beschikbaar gesteld.


 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.