Home

Droomhuis gezocht, 5 dingen die mijn droomhuis moet hebben!

Hoe fijn wij ook wonen in ons huis, dromen over je droomhuis mag natuurlijk altijd! Meedoen aan een programma als droomhuis gezocht lijkt mij dan ook fantastisch. Niet dat mijn dromen binnen ons budget vallen, maar daar gaat het niet om. Ik vind het bijvoorbeeld ook heerlijk om op Funda rond te struinen. Wat een prachtige huizen kom je soms tegen! Het leuke aan je eigen droomhuis bedenken is dat je alles kan doen wat je maar wilt. Ik heb natuurlijk ook wel mijn wensenlijstje als alles kan…

Want als alles zou kunnen, dan zouden we zelf een huis bouwen en daarin al onze wensen verwerken. Ik vind sommige Amerikaanse huizen heel erg mooi. Dan niet de strakke huizen, maar de huizen met allemaal hoekjes, een torentje en vooral veel ramen. Van die huizen die je soms in die tv series voorbij ziet komen zeg maar.

Mijn droomhuis gezocht!

Zoals ik al zei wil ik echt niet klagen over ons huisje. Het is niet groot, maar groot genoeg met ons drieën. We hebben een hele grote tuin en het is een jaren 30 huis. Natuurlijk moest er veel aan gebeuren en we zijn dan ook nog steeds aan het klussen, al maakt dat niet uit. Maar goed, dromen mag dus en ik droom graag over mijn droomhuis! Welke dingen mijn droomhuis echt zou moeten hebben? Daar ga ik je meer over vertellen.

Een eigen oprit en een garage!

We hebben nu geen eigen oprit en geen garage, maar wat zou dat fijn zijn! Als je zelf een droomhuis bouwt, dan kan je natuurlijk de garagedeur kopen die je zelf graag wilt. Dan stel je jezelf de vraag; moet de garagedeur elektrisch zijn? Nou, wat mij betreft wel. Ik zie mezelf al aan komen rijden, op een knopje drukken en dat de boel dan automatisch open gaat. Auto in de garage en ‘s morgens geen ramen meer krabben in de winter, ideaal!

Sportgelegenheid

Wat mij ook heerlijk lijkt is je eigen sportgelegenheid in je huis. Een kleine sportschool in huis en voor een waterrat als mij mag een zwembad dan natuurlijk niet ontbreken. Bij voorkeur dan natuurlijk een groot zwembad of één met een jetstream, zodat je ook echt lekker kan trainen. Het hoeft allemaal niet zo heel groot te zijn hoor, maar wel fijn als het er zou zijn.

Groot washok met walk in closet

Als klein meisje droom ik natuurlijk niet van een groot washok, maar nu ik “oud” ben zou ik daar wel heel blij mee zijn! De was vind ik echt een rot klusje, dus het zou fijn zijn als het dan zo gemakkelijk mogelijk kon. Een walk in closet mag dan natuurlijk niet ontbreken. Ik noem dit in één adem, omdat het washok en de kledingkasten nu bij elkaar staan, maar op aparte plekken in huis zou ook helemaal prima zijn. Alhoewel, het is nu wel lekker dat ik niet zoveel met de was hoe sjouwen…

Een keuken van alle gemakken voorzien

Eerlijk is eerlijk, ik ben enorm blij met de keuken die wij op dit moment hebben. Toch zijn er ook wel wat luxe dingetjes die ik nog graag zou willen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een kokend water kraan, een ijsblokjes dispenser en de man des huizes zou ik enorm blij kunnen maken met een luxe koffiemachine.

De tuin strak aangelegd

Mijn droomhuis zou een perfect aangelegde tuin hebben. Er zouden fijne tuinmeubels zijn waarin je lekker kan zitten, voldoende schaduw en natuurlijk een spa. Een opblaasbare jacuzzi hebben we nu ook en zou ik echt niet meer willen missen! Daarnaast zou ik ook wel een fijne speelplek voor Daan willen. Hij kan zo heerlijk buitenspelen, dus een speeltoestel zou echt niet mogen ontbreken.

Droomhuis gezocht dus…

De naam zegt het al, DROOMhuis, want al mij wensen kunnen wij niet betalen. Toch is het heerlijk om te dromen over hoe je droomhuis eruit zou zien. Sommige dingen kan je misschien ook nu al realiseren in je eigen huis. Ik blijf lekker op Funda rondstruinen en mocht ik ooit de loterij winnen, dan heb ik in ieder geval een goed beeld van wat ik zoek! 😉

Droomhuis gezocht, droom jij ook graag over huizen of struin je ook graag rond op Funda?

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Milly Eaton (Pexels)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.