Home

Mooie tuinkussens voor een gezellige tuin!

Jullie hebben de afgelopen tijd al vaker over onze tuin metamorfose kunnen lezen. Hoewel het nu nog geen plaatje is om naar te kijken, heb ik het helemaal gevisualiseerd! Ik zie het helemaal voor me, een mooi terras, een perfecte grasmat en alles mooi af gestyled. Zoals in de boekjes zeg maar. Of dat ook echt lukt weet ik niet, maar ik doe mijn best! Het volgende punt op mijn shoplijstje zijn namelijk de sierkussens. Ik vind kussentjes altijd zo’n gezellig gevoel geven.

Sfeer bepalen

Niet alleen in huis vind ik het fijn om veel sierkussens op de bank te hebben liggen. Ook buiten moet het gezellig zijn, want hopelijk brengen we er in de zomer de nodige uurtjes door. Die gezelligheid wil ik erin brengen met allemaal leuke accessoires en tuinkussens. Ik ben er nog niet helemaal uit wat het precies moet worden.

Zelf vind ik de sfeer Boeddha heel mooi en rustgevend, maar de man in huis vindt dit niet zo mooi. Ik denk dat we dus nog wat rondjes tuincentrum moeten om een sfeer te bepalen.

Tuinkussens

In onze tuinsets hebben we de kussens liggen die erbij horen, maar ik vind het ook wel leuk om daar een beetje meer gezelligheid in te brengen met wat sierkussens. Waar ik binnen van rustige kleuren houd, heb ik buiten wel graag meer kleur. Op de één of andere manier geeft mij dat helemaal een zomers gevoel. Naast de sierkussens hebben we ook nog nieuwe kussens voor in de gewone tuinstoelen nodig. Het zou fijn zijn als deze kussens een beetje met elkaar matchen. Nu is mijn oog op de Hartman kussencollectie 2019 gevallen.

Ik vind de kleuren mooi. Ze geven een vrolijk gevoel, maar stralen ook wel een bepaalde rust uit. Precies wat ik graag in de tuin zou zien. Hieronder zie je het beeld van wat ik bedoel. Ik weet alleen nog niet zo goed voor welk kleurenpalet ik zou kiezen. Zelf zou ik denk ik voor die met de ananas gaan. Aan de ene kant de rustige effen groene tint, afgewisseld met een paar vrolijke kussentjes. Maar manlief kennende gaat hij voor rood met blauw.

Heb jij nog kussens of accessoires voor in de tuin nodig? Als je naar de bovenstaande afbeelding kijkt, welke kussens vind jij dan het mooiste?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.
De afbeeldingen zijn beschikbaar gesteld voor de opdrachtgever.


23 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.